Perfektný relax a oddych vám zaručí Danubius Health Spa Resort **** v maďarských kúpeľoch Sárvár. Tešte sa na rozšírenú polpenziu s miestnymi špecialitami, wellness s unikátnym termálnym bazénom a dokonalé služby.
Perfektný relax a oddych vám zaručí Danubius Health Spa Resort **** v maďarských kúpeľoch Sárvár. Tešte sa na rozšírenú polpenziu s miestnymi špecialitami, wellness s unikátnym termálnym bazénom a dokonalé služby.

Luxusný hotel Danubius Health Spa Resort ****

Chcete zažiť dokonalú dovolenku? Taká na vás čaká v hoteli Danubius Health Spa Resort****, ktorý nájdete v známom kúpeľnom meste Sárvár.

Hotel ponúka okrem skvelých služieb a príjemného prostredia aj vlastné wellness alebo priamy vstup do 200 rokov starého arboréta. Naviac sa dostanete za 11 minút chôdze do vyhlásených liečebných kúpeľov Sárvár.

Ubytovaní budete v príjemne zariadených izbách zodpovedajúcich štandardu 4*. Samozrejmosťou je aj vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha), telefón, minibar a WiFi. Väčšina izieb má k dispozícii aj balkón.

Unikátny hotelový bazén s termálnou vodou

Hotelové wellness je priamo rajom pre všetkých, ktorí si chcú výdatne oddýchnuť. Ako jeden z niekoľko málo hotelov v Maďarsku ponúka pre svojich hostí kúpanie v bazéne s termálnou vodou, ktorá je svojím zložením rovnaká ako tá kúpeľná.

K dispozícii je tiež jacuzzi vírivka a saunový svet - tradičná fínska sauna, infračervená kabína, aromaterapeutická komora. Nechýba tu ani relaxačná zóna s lehátkami a fontánkou. Užiť si môžete aj celý rad ďalších služieb, ktoré si možno v hoteli za príplatok doobjednať (salón krásy - vrátane ponuky masáží, klub zdravia, kaderníctvo či pedikúra)

Gastronomický zážitok

V reštaurácii, ktorá sa nachádza priamo v hoteli, si pochutnáte na maďarských a medzinárodných špecialitách. Na výber budete mať vždy aj nejaká zdravé pochúťky - ľahké jedlá, vegetariánske jedlá a šaláty. Kedykoľvek môžete zavítať aj do kaviarne Átrium a dopriať si niečo dobré pod zub.

Každý piatok vás čaká večera formou bufetu s maďarskými špecialitami a živou rómskou hudbou. Každý pondelok zasa uvítací kokteil pre nových prichádzajúcich hostí.

Po celodennom leňošení a užívaní si výborného jedla určite oceníte prechádzku po obrovskom parku - arboréte, ktoré je priamo napojené na hotelovú záhradu. Uvidíte tu viac ako 200 druhov stromov a kríkov.


Hotel s dlhou tradíciou sa pýši svetoznámou značkou Danubius, ktorá je zárukou prvotriednych služieb a profesionálneho personálu, ktorý vám vždy ochotne pomôže a postará sa o to, aby ste si vašu dovolenku užili na maximum.


Sárvárské kúpeľe s rozlohou 5 000 m²

Vodná plocha má rozlohu ťažko uveriteľných 5 000 m². V areáli nájdete nespočetné množstvo vonkajších aj vnútorných bazénov s liečivou termálnou vodou s teplotou okolo 35 °C. Vzdialenosť kúpeľov Sárvár od hotela je len 900 m.

Samozrejmosťou sú tiež masážne trysky, zážitkové bazény, bazény a atrakcie pre deti . Nechýbajú ani rôzne sauny a klasické kúpeľné procedúry. Celodenný vstup do kúpeľov pre dospelého stojí cca 12 €.

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Rákóczi utca 1. , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt., IČ: 0110041120


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná