Vyrazte na bezchybnú dovolenku do luxusného 4* hotela Oxigén, ktorý je maximálne prispôsobený pre pobyty rodín s deťmi. Tešte sa na polpenziu a tiež na neobmedzený vstup do hotelového wellness. Dieťa do 10 rokov ZADARMO.
Vyrazte na bezchybnú dovolenku do luxusného 4* hotela Oxigén, ktorý je maximálne prispôsobený pre pobyty rodín s deťmi. Tešte sa na polpenziu a tiež na neobmedzený vstup do hotelového wellness. Dieťa do 10 rokov ZADARMO.

Perfektná rodinná dovolenka v luxusnom Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kúsok od hraníc

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nájdete v malebnom mestečku Noszvaj obklopenom lesmi, kde je ten najčerstvejší vzduch v celom Maďarsku. Hotel leží neďaleko slovensko - maďarských hraníc, asi hodinu jazdy autom.

Na výlet môžete vyraziť do kúpeľného Egerszalóku (18 km) so soľným kopcom, alebo do známeho kúpeľného mesta Egeru (11,5 km).

Izby hotela zodpovedajú štandardu štyroch hviezdičiek, sú vybavené elegantným nábytkom a hosťom ponúkajú krásny výhľad do okolia.

Hotel Oxigén je veľmi priateľský k rodinám s deťmi a snaží sa im vyjsť maximálne v ústrety. V reštaurácii si môžete požiadať napríklad o detské príbory alebo vysoké stoličky. Pre deti od 3 rokov je tiež každý deň pripravený animačný program.

Maximálne si užijete neobmedzenú relaxáciu vo wellness, k dispozícii sú:

  • Vnútorné zážitkové bazény s masážnymi prvkami a 20 m dlhým plaveckým bazénom
  • Panoramatická a aromatická sauna, japonský parný kúpeľ, infra sauna - soľná kabína, masážne sprchy, Kneippova liečebná metóda
  • Detský bazén pre najmenších s pavilónom na hranie

Veľa zábavy pre celú rodinu - Egerszálské kúpele alebo soľné kúpele

Malé mestečko Noszvaj si zamiluje každý návštevník. Nadchnú vás okolité lesy, najčerstvejší vzduch v celom Maďarsku a tiež možnosť ochutnať miestne, podomácky vyrobené marmelády, víno alebo tradičné pálenky.

Na výlet vyrazte do unikátnych kúpeľov Egerszalók (asi 6 km od Egeru). Nájdete tu bazény (vnútorné aj vonkajšie) s termálnou liečivou vodou s teplotou okolo 37°C. Nechýbajú ani zábavné prvky, ktoré ocenia predovšetkým tí najmenší návštevníci. Súčasťou kúpeľov je tiež jedinečný soľný kopec, ktorý vznikol vyzrážaním soli.

Nezabudnite tiež na kúpele Demjén ležiace na kopci s krásnym výhľadom do okolia. Kúsok to máte aj do ďalších kúpeľov, ako napríklad Zsóry, Bogács alebo kúpele pašu Arnauta v Egeri s liečivou rádioaktívnou vodou. Samotné mesto Eger je potom veľmi malebné s množstvom pamiatok.

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Szomolyai út , Noszvaj
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Flow Hotels Kft. IČ: 13-09-202641


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
7,1 km
Zastávka
20 m