Vyrazte do Penziónu Mona a užite si dovolenku priamo v srdci Harrachova, obklopení prírodou Krkonôš. Vyspíte sa v komfortne zariadenej izbe, posilníte sa bohatými raňajkami vo forme bufetu a môžete vyraziť na výlet. Mumlavský vodopád, Čertova hora, Múzeum skla či Prameň Labe - zaujímavých miest a atrakcií je v okolí nespočetne, nudiť sa tak rozhodne nebudete.

O ubytovaní

Penzión Mona sa nachádza priamo v horskom mestečku Harrachov, ktoré je pravdepodobne najznámejším strediskom v Krkonošiach. Návštevníkov láka najmä v chladnejších mesiacoch, keď je centrom lyžovania a ďalších zimných športov, ale bohatá sieť cyklotrás, krásne výletné ciele a zaujímavé atrakcie v okolí vás spoľahlivo zabavia v každom ročnom období.

Príjemnou prechádzkou sa dostanete do Anenského údolia (350 m) s chránenou šafránovou lúkou a cestou môžete vyskúšať Jánov prameň (450 m), ktorý vyviera neďaleko. Potom môžete pokračovať k stanici lanovky (450 m) a nechať sa vyviezť na Čertovu horu (5,8 km), odkiaľ budete mať krásny výhľad na Harrachov a Krkonoše a deti sa zabavia v nafukovacom bludisku. V blízkosti penziónu nájdete aj letnú bobovú dráhu (1,1 km) s dĺžkou 1 km, sklárske múzeum (900 m) s expozíciou venovanou sklárskemu remeslu a vodopád na rieke Kamenici (1,4 km). Pomerne rýchlo sa dostanete aj k známemu Mumlavskému vodopádu (1,7 km), zdatnejší môžu pokračovať pozdĺž rieky Mumlavy ku Krakonošovým raňajkám (6,9 km) a ďalej k Labskému vodopádu (12,2 km) a Labskému prameňu (11,8 km).

V lete si môžete zaplávať na Harrachovskom kúpalisku (1 km) alebo sa vydať do Aquaparku Špindlerův Mlýn (49 km), kde nájdete aj wellness centrum so saunami a soľnou jaskyňou. V zime si samozrejme najviac užijete lyžovanie. Najbližšie to budete mať na svahy Lyžiarskeho strediska Harrachov (650 m), kde nájdete 4 zjazdovky všetkých stupňov náročnosti. Na bežkárov čaká viac ako 100 km upravovaných bežeckých tratí vrátane Krkonošskej magistrály. Na dosah sú lyžiarske strediská Studenov (14,8 km), Rokytnica nad Jizerou (16,8 km), Paseky nad Jizerou (13,6 km), Modrá hvězda (16,1 km) a mnohé ďalšie.

Kde budete spať?

Izby a apartmány sú zariadené v modernom štýle s použitím prírodných materiálov a farieb. Každá izba má súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a bezdrôtové pripojenie na internet. Okrem toho máte k dispozícii súkromný balkón a môžete sa kochať výhľadom na zjazdovky, Čertovu horu a Harrachov.

Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou a posedením. O zábavu sa postará TV s plochou obrazovkou a k dispozícii budete mať aj kávový a čajový set a úložnú truhlicu.

Dvojlôžkový apartmán ponúka okrem priestoru na spanie s manželskou posteľou aj malú kuchyňu s jedálenským stolom, chladničkou, mikrovlnnou rúrou a umývadlom. K dispozícii je TV s plochou obrazovkou, šatníková skriňa a príslušenstvo na prípravu kávy a čaju.

V Trojlôžkovej izbe sa nachádza manželská posteľ a samostatné lôžko, TV s plochou obrazovkou, set na prípravu kávy a čaju a úložná komoda.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú základom dňa a v penzióne Mona sa podávajú tým najlepším spôsobom - v bufete, kde si môžete vybrať z ponuky studených, teplých, slaných a sladkých jedál podľa vlastnej chuti. Ľahký obed alebo večeru si môžete počas dňa pripraviť v spoločnej kuchyni v suteréne.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu využite vonkajšiu vírivku, ktorá vďaka príjemne teplej vode a hydromasáži pomôže uvoľniť stuhnuté svaly a navodiť pocit uvoľnenia.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii herňa na spodnom poschodí penziónu, kde sa môžu zabaviť aj v nepriaznivom počasí.

Niečo naviac

Vedľa detskej herne nájdete aj spoločenskú miestnosť s biliardovým stolom a stolným futbalom, takže aj dospelí majú svoje vlastné miesto na zábavu.

Samozrejme, v stredisku v Harrachove by sa nezaobišla ani úschovňa bicyklov, lyží a ďalšieho športového vybavenia, takže ho budete mať vždy k dispozícii.

Pension Mona

Pension Mona

Harrachov 272 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
4D food s.r.o. IČ: 05935296


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Zastávka
0,6 km
Aquapark
49 km
Zjazdovka
0,7 km