Výlety po krkonošských hrebeňoch, ale aj super relaxácia v bazéne alebo vo vírivke a saune so zľavou sú zárukou pohodovej dovolenky. Zažite ju v Hoteli Fit Fun ***, ktorý stojí hneď pri lanovke na Čertovu horu, v obklopení atraktívnych turistických trás. Tešte sa na chutnú polpenziu s nápojmi aj neobmedzený vstup do bazéna.

O ubytovaní

Hotel Fit Fun *** sa nachádza v okrajovej časti strediska Harrachov a ponúka pohodlné ubytovanie priamo na úpätí Čertovej hory. Užijete si tu dovolenku v každom ročnom období. Štvorsedačková lanovka na Čertovu horu je vzdialená iba 300 m. Ďalšie dva vleky s večerným lyžovaním sú v okruhu 200 m. Veľmi obľúbený je aj neďaleký Ski areál Rokytnice nad Jizerou (5 km). V okolí hotela vedie množstvo trás pre výlety pešo aj na bicykli. Vydajte sa napríklad k Mumlavskému vodopádu (2 km) alebo si prejdite Včelím náučným chodníkom (1,5 km). V centre Harrachova môžete navštíviť napríklad banícke múzeum (2 km) alebo skláreň Novosad (4 km), ktorá je najstaršou sklárňou na svete a dnes k nej patrí aj obľúbený pivovar. Jedinečným zážitkom je nostalgická jazda vlakom s unikátnou ozubnicovou lokomotívou do Tanvaldu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe vybavenej WiFi pripojením, televíziou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si každé ráno pobytu pochutnáte na bohatých bufetových raňajkách. Večera majú tiež formu bufetu. Vynikajúcu kávu či ľahké občerstvenie si môžete dať v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom v nádherných okolitých horách si oddýchnete v hotelovom wellness. Nájdete tu bazén, vírivku a sauny. Dopriať si môžete aj príjemnú masáž. Nechýba ani fitness centrum.

Hotel Fit Fun ***

Hotel Fit Fun ***

Rýžoviště 427 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 704134134

rezervace@hotelfitfun.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
2,6 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Harrachov
Harrachov
Sněžka
Sněžka
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše