Rekreačné centrum Slezská Harta sa nachádza v podhorí Jeseníkov v dedine Rázová. V blízkosti ubytovania sa rozprestiera vodná nádrž Sliezska Harta, ktorá láka k pokojným prechádzkam pozdĺž vody. Páčiť sa tu bude všetkým milovníkom prírody, ktorí si po svojich potulkách jedinečnou krajinou môžu oddýchnuť vo wellness centre s vírivkou, fínskou saunou a masážami.

O ubytovaní

Rekreačné centrum Slezská Harta *** sa nachádza v podhorí Jeseníkov v obci Rázová. Vďaka bohatým možnostiam vyžitia v okolí, ide o ideálny priestor pre teambuildingy aj rodinnú dovolenku. Páčiť sa tu bude všetkým milovníkom prírody, ktorí sa tu okrem turistiky môžu venovať aj odpočinku v pokojnej krajine alebo miestnom wellness centre.

Samotná obec Rázová vám ponúkne hneď niekoľko krásnych prírodných úkazov. Nájdete tu napríklad vzácne Razovské tufity (2 km), zaujímavé geologické útvary, ktoré vznikli sopečnou činnosťou a pozdĺž ktorých sa môžete vydať na príjemnú prechádzku. Z prírodných zaujímavostí v okolí stojí za zmienku aj Venušina sopka (8,7 km) alebo Uhlířský vrch s pútnickým kostolom Panny Márie Pomocnej (12,1 km).

V blízkosti ubytovania môžete na rekreáciu využívať najmladšiu českú priehradu - Slezskú Hartu (1 km). Poslúži vám na kúpanie, rybárčenie aj vodným športom, ako je windsurfing. Parádnym zážitkom bude aj plavba člnom. Nádrž pripomínajúca svojím tvarom draka je obklopená sviežou prírodou, ktorá volá k dlhým odpočinkovým prechádzkam.

Ďaleko to nebudete mať ani k presláveným jesenickým klenotom. V Karlovej Studánke (32 km) môžete relaxovať v horských kúpeľoch a užívať si najčistejší vzduch v Českej republike. Zájdite sa tiež pozrieť na vodopády Bílej Opavy (31 km) alebo si vyšliapnite na Praděd (40 km), najvyššiu horu Jeseníkov. Preskúmajte tiež mesto Bruntál (10 km) s barokovým zámkom a múzeom venovaným bruntálskej prírode a tradičným remeslám.

Kde budete spať?

K dispozícii sú dvojlôžkové a trojlôžkové izby s vlastnou kúpeľňou. Izby sú prakticky zariadené a vo všetkých priestoroch funguje vysokorýchlostné pripojenie k internetu.

Na čom si pochutnáte?

V objekte sa nachádza štýlová reštaurácia, kde môžete vyberať z pestrej ponuky, súčasťou ktorej sú české klasiky, vegetariánske jedlá i kulinárske špeciality. Vo všedné dni sem môžete zavítať na poludňajšie menu. V lete oceníte aj vonkajšiu terasu s výhľadom.

Kde budete relaxovať?

Centrum Slezská Harta vám prinesie všetko, čo potrebujete na skutočný relax. V budove wellness môžete odpočívať vo vírivke, fínskej saune alebo drevených vaniach, v ktorých pre vás pripraví relaxačný kúpeľ so špeciálnym vzduchovým perličkovým kúpeľom. Objednať sa môžete aj na masáž.

Centrum Slezská Harta ***

Centrum Slezská Harta ***

Rázová 286 , Bruntál
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Libor Zlámal IČ: 10780149


725 046 306

info@centrumslezskaharta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
22 km