Užite si krásne dni pri pobyte v Doksoch pri Máchovom jazere. Hotel Bellevue *** vám ponúka pohodlné ubytovanie, polpenziu a popoludňajšiu kávu so sladkým dezertom. K jazeru to budete mať len 200 m a okolitá krajina vás zabaví po celú dobu pobytu. Aktívnejší jedinci si môžu prenajať tenisový kurt alebo vyraziť na jazdu na koňoch.

O ubytovaní

Hotel Bellevue *** leží v stredočeskej obci Doksy, od Máchovho jazera čo by kameňom dohodil (200 m). Je tak ako stvorený na príjemnú dovolenku plnú prechádzok okolo blyštiacej sa vodnej hladiny.

Máchovo jazero je populárne vo všetkých ročných obdobiach, v lete si tu zaplávate a užijete si vodné športy, v priebehu roka sa môžete kochať krásnou okolitou krajinou a v zime korčuľujete na zamrznutej vodnej hladine. Pešo vyrazte na Jarmilinu Skálu (2,8 km) alebo na hrad Bezděz (7,2 km), ktorý ako jeden z mála hradov na Českom území nikdy neprešiel prestavbou a zachoval sa tak vo svojej pôvodnej podobe. Pokiaľ počasie práve nebude priať vonkajším aktivitám, zájdite si do Múzea Karla Hynka Máchu (400 m).

S deťmi navštívte Múzeum Štvorlístka v budove mestskej knižnice v Doksoch (800 m) alebo do Zooparku Doksy (140 m), kde sa môžu zblízka pozrieť na ťavy, klokany, tigre, levy, lamy a iné exotické zvieratá. Slávni hrdinovia Fifinka, Bobík, Myšpulín a Pinďa majú aj svoj náučný chodník okolo Blaťáku so zaujímavými úlohami a aktivitami. Chodník začína na námestí (750 m) a prejdete ho asi za 3 hodiny, v letných mesiacoch sa dá trasa skrátiť pomocou lodnej dopravy alebo výletného vláčika.

Výlet si môžete urobiť aj do neďalekej Českej Lípy (17 km), kde uvidíte vodný hrad Lipý, Valdštejnský kláštor Rádu augustiniánov s krásnou francúzskou záhradou, lovecký letohrádok Červený dom alebo poklopový pohyblivý splav na rieke Ploučnici. Krásny výhľad na mesto a okolitú krajinu budete mať z rozhľadne Špičák, do exotických krajín sa zase prenesene pozriete vďaka verejnému akváriu s tropickými rybami z Južnej Ameriky, Afriky a Ázie, ktoré nájdete kúsok od hradu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe typu Standard, ktorá má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Izby sú jednoducho zariadené, nájdete tu pohodlnú dvojlôžkovú posteľ, televíziu a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete aj reštauráciu, ktorá si zakladá na kvalitných potravinách a výbornej českej i medzinárodnej kuchyni. Hosťom je potom tiež k dispozícii salónik, v lete aj terasa s bazénom.

Niečo naviac

V lete je hosťom k dispozícii vonkajší bazén so slanou vodou na terase. Môžete si tiež prenajať tenisový kurt alebo si objednať prechádzku na koni či kočiarom.

Hotel Bellevue ***

Hotel Bellevue ***

Máchova 129 , Doksy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 725 785 795

rezervace@bellevue-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3,2 km