Pavlov Spa Hotel leží v centre Karlových Varov priamo oproti Sadovej kolonáde a Dvořákových sadov. Užijete si tu komfortné ubytovanie, chutnú stravu vo forme rozšírenej plnej penzie (raňajky, obedy a večere), ale aj parádnu relaxáciu. V cene balíčka je vstupenka do Alžbětiných lázní, neobmedzené využitie hotelovej sauny a tiež parádne procedúry - čiastočná masáž a perličkový kúpeľ.

O ubytovaní

Pavlov Spa Hotel nájdete v nádhernej secesnej budove na brehu riečky Teplá v samotnom srdci Karlových Varov. Vďaka jeho polohe na začiatku kúpeľnej zóny budete mať ľahko na dosah to najlepšie, čo najkrajšie české kúpele ponúkajú.

Priamo oproti hotelu sa na druhom brehu rieky nachádzajú Dvořákove sady (100 m), ktoré sú perfektným začiatkom prechádzky po kúpeľných krásach. Na tento park postupne nadväzujú Sadová kolonáda (200 m), Mlýnska kolonáda (400 m), Zámecká kolonáda (700 m) a Tržní kolonáda (800 m). Na záver vás čaká najslávnejšia Vřídelní kolonáda (900 m), kde môžete ochutnať ikonický prameň Vřídlo tryskajúci do výšky 12 metrov. Nevšedným zážitkom je exkurzia do podzemia kolonády, ktorá začína práve tu.

Po malebnej prírode v okolí vás prevedú početné turistické trasy, po ktorých sa dostanete k mnohým vyhliadkovým miestam, ako je napríklad vyhliadka Petra Veľkého (1,5 km), vyhliadka Karla IV. (2,7 km) alebo vyhliadka Tři kříže (2,1 km). Krásnym cieľom výletu je kopec Diana (2,5 km), na vrchole ktorého je obľúbená rozhľadňa, motýlí dom a reštaurácia. Komu by sa nechcelo krátky výstup absolvovať, môže zvoliť cestu lanovkou, ktorej nástupná stanica je na konci kúpeľnej zóny.

Zaujímavých miest na návšteve je aj okolie Karlových Varov. Peknými výletnými cieľmi sú napríklad hrad Loket (15 km), Božídarské rašeliniská (35 km) alebo historické mesto Jáchymov (28 km) s Múzeom kráľovská mincovňa a niekoľkými tematickými náučnými chodníkmi v okolí.

V zime si môžete z relaxačnej atmosféry kúpeľného mesta odskočiť na lyže alebo bežky. Z Karlových Varov to totiž nie je ďaleko do ski areálov v Jáchymove (21 km), Božom Dare (27 km) alebo na Klínovci (31 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 34 izieb. Tie sú komfortne vybavené a ponúkajú pohodlné lôžko, posedenie, minibar, satelitnú televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej reštaurácii s letnou terasou a krásnym výhľadom do zelene na vás čakajú skvelé gastronomické zážitky od rána do večera. Dokonalým štartom každého dňa pobytu budú bohaté bufetové raňajky s pestrým výberom teplých i studených raňajkových pokrmov. Súčasťou balíčka je tiež ľahký obed v podobe polievky, šalátu a dezertu. Deň potom zakončíte servírovanú večeru s možnosťou výberu hlavného chodu zo 4 variantov. Počas večerí je navyše k dispozícii šalátový bufet.

Na vynikajúcu kávu, zákusok a alko či nealko nápoje môžete počas dňa skočiť do hotelového lobby baru.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre si oddýchnete vo fínskej saune, alebo pri jednej z množstva procedúr. Zameriavajú sa tu na vodoliečebné procedúry, elektroliečbu, zábaly, plynové injekcie a rôzne masáže.

Pavlov Spa Hotel

Pavlov Spa Hotel

I.P. Pavlova 71/9 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 353346609

reservation@hotelpavlovkv.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Hrad Loket
Hrad Loket
Múzeum Becherovky
Múzeum Becherovky