Chcete si užiť juhomoravské víno a zároveň by ste uvítali aj wellness alebo masáž? Vo Wellness Hoteli U Langrů v Dolných Věstoniciach nájdete vkusné rodinné ubytovanie s výbornou polpenziou. Čaká vás tu vstup do wellness s vírivým sudom a saunou, ale aj masáž chrbta lávovým kameňmi.

O ubytovaní

Nedávno zrekonštruovaný Wellness hotel U Langrů sa nachádza v Dolných Věstoniciach, v juhomoravskej vinárskej obci preslávenej nálezom Věstonickej Venuše. Zároveň oceníte jeho polohu priamo na brehu vodnej nádrže Nové Mlýny, k Věstonickej Venuši to budete mať od hotela len 180 metrov a ku zrúcanine hradu Děvičky zase krásnou prechádzkou za každého počasia 3,6 km.

Kde budete spať?

V izbách nájdete televíziu, chladničku, WiFi pripojenie a svetlé, decentné a vkusné kusy nábytku a doplnkov. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchou a WC.

Na čom si pochutnáte?

Pod Pálavskými vrchy sa tiež dobre najete. Na polpenziu sa tešte do Langerovej reštaurácie a zároveň vinárne priamo v hoteli. Na jednu z večerí vám pripravia svoju špecialitu - pečené rebrá s domácim chlebom. Kuchár ale varí aj skvelé bezlepkové a vegetariánske jedlá. Ku všetkým pokrmom sa samozrejme dokonale hodí miestne víno.

Kde budete relaxovať?

Vo Wellness hoteli U Langrů sa môžete sa tešiť na priestrannú fínsku saunu, ale aj na vírivú vaňu vybudovanú z originálneho dreveného suda. Radosť vám urobí aj skúsený masér.

Niečo naviac

A dlho budete spomínať aj na stretnutie s vínami dolnověstonického Patriota Ladislava Langra, ktorý sa vinárstvom zaoberá po celý svoj život. Prvé víno vyrobil už vo svojich pätnástich rokoch. Pri degustácii sa o histórii rodinného vinárstva určite dozviete viac.

Wellness Hotel U Langrů

Wellness Hotel U Langrů

Dolní Věstonice 123 , Dolní Věstonice
Česká republika

+ 420 519 517 619,

rezervace@ulangru.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
11,1 km