Užite si pobyt v historickom juhočeskom meste Tábor. Hotel Palcát *** leží v centre a len 700 m od Žižkovho námestia. Okrem zrekonštruovaných izieb sa tešte na raňajky formou bufetu a neobmedzený vstup do wellness centra s vírivkou, saunami aj parou. Iste využijete aj niektorú zo skvelých zliav.

O ubytovaní

Hotel Palcát *** sa nachádza neďaleko historického centra mesta Tábor vo veľmi atraktívnej lokalite. Hosťom ponúka príležitosti na kvalitný odpočinok, výbornú gastronómiu, no aj mnoho turistických cieľov v okolí. Na táborské Žižkovské námestie (709 m) s niekoľkými významnými pamätihodnosťami dorazíte z hotela pešo za pár minút. Prezriete si tu Starú radnicu alebo pomník Jána Žižku z Trocnova. V okolí slávneho námestia sa môžete túlať uličkami a nasávať jedinečnú atmosféru historického Tábora. Cestou neprehliadnite krásne meštianske domy alebo sedem fontán, ktoré sa v centre mesta nachádzajú. Za trochou histórie sa prejdite k Bechyňskej bráne s vežou Kotnov (983 m) a k mestským hradbám (1,2 km). O dlhšiu príjemnú prechádzku sa postará pútnický kostol Klokoty (1,9 km) s krížovou cestou. Ak vám zostane čas, môžete sa vydať objavovať prírodu v okolí, napríklad v malebnej oblasti Toulava, ktorá je pretkaná množstvom náučných chodníkov, turistických trás a pútnických miest. Neďaleko ubytovania sa nachádzajú aj mestá Týn nad Vltavou (36 km), Písek (46 km) alebo Milevsko (26 km).

Kde budete spať?

Dostatok pohodlia a súkromia získate v jednej zo sedemdesiatich dvojlôžkových až štvorlôžkových izieb. Všetky izby sú novo zrekonštruované a kompletne vybavené. Ich súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sociálnym zariadením a vaňou či sprchovým kútom. Chýbať vám tu nebude ani satelitná televízia a bezplatné WiFi pripojenie vo všetkých priestoroch hotela.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou Hotela Palcát je aj exkluzívna reštaurácia a kaviareň Illusion, kde sú hosťom podávané vybrané špeciality európskej aj českej kuchyne doplnené o čerstvé ryby. V príjemných a štýlových priestoroch reštaurácie na vás tiež každé ráno budú čakať bohaté raňajky. Sladkou bodkou na záver sú domáce dezerty a čerstvo mletá káva.

Kde budete relaxovať?

Relaxovať môžete v modernom wellness centre priamo v hoteli. Oddýchnete si vo fínskej, vario alebo parnej saune, telu i mysli zase uľavíte vo vírivke alebo vyhrievanej lavici. V Spa zóne na vás čaká kvalitná starostlivosť masérov a kozmetičiek, ktorí sa postarajú o to, aby ste sa na svojom pobyte cítili naozaj výnimočne.

Niečo naviac

Vďaka štýlovým a praktickým kongresovým priestorom je Hotel Palcát vhodný na organizovanie firemných a kultúrnych podujatí.

Hotel Palcát ***

Hotel Palcát ***

9. Května 2471 , Tábor
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Enjoy with us s.r.o. IČ: 19296738


774 706 495

recepce@hotelpalcat.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
60 m

Tipy na výlet

Tábor

Tábor Tip na výlet

Žiadne mesto nie je tak spojené s husitským hnutím ako Tábor. Mesto bolo založené husitmi v roku 1420 a slúžilo ako základňa ich vojsku. Dnes sa môžete vydať na prechádzku historickým centrom a predovšetkým na Žižkove námestie obdivovať zdobené štíty meštianskych domov. Uprostred námestia sa vyníma renesančné fontána a pomník Jána Žižku z Trocnova. Táborská radnica patrí k najvýznamnejším pamiatkam neskorej gotiky v Česku.

Čo navštíviť v Tábore?

  • Podzemné chodby
  • ZOO Tábor
  • Múzeum čokolády a marcipánu
  • Nevynechajte ani botanickú záhradu, Husitské múzeum, vežu Kotnov s priľahlou Bechyňskou bránou, Múzeum Lega alebo Rozhľadňu Hýlačka.

K prírodným zaujímavostiam patrí nádrž Jordán s Jordánskym vodopádom a Geologická expozícia Pod Klokoty

Viac informácií
Hrad Kotnov a Bechyňská brána
Hrad Kotnov a Bechyňská brána
Jordánsky vodopád
Jordánsky vodopád
ZOO Tábor
ZOO Tábor