Wellness pobyt plný odpočinku priamo v obľúbených Mariánskych Lázňach zažijete v Hoteli Haná ***. Ten si pre vás pripravil bohatý balíček s raňajkami a saunou či s polpenziou a množstvom bonusov. Čo napríklad vstup do wellness centra s proseccom a miskou jahôd?

O ubytovaní

Hotel Haná *** sa nachádza priamo na Hlavnej triede, ktorá je najdôležitejšou tepnou nádherných Mariánskych Lázní. Príjemnou prechádzkou sa ľahko dostanete k úchvatnej kolonáde Maxima Gorkého (1,5 km), kde nájdete Spievajúcu fontánu a slávny Rudolfov prameň. Za ochutnanie rozhodne stoja pri ďalšej miestne pramene: Krížový a Karolinin (1,9 km), Lesný (2,5 km), Ambrožov (1,5 km) a Ferdinandov (500 m). Nevšedným zážitkom je návšteva parku Bohemium (3,5 km), ktorý ponúka expozíciu viac ako 70 modelov významných pamätihodností z celej republiky.

Za krásnymi výhľadmi na Mariánske Lázně sa vydajte na rozhľadňu Hamelika (2,5 km), Clementsovu vyhliadku (3 km) či na Mecséryho vyhliadku (3,2 km). Využite tiež to, že toto nádherné kúpeľné mesto je vstupnou bránou do CHKO Slavkovský les, kde si dosýta užijete pokoj a nádhernú prírodu. Na 2,3 km dlhom náučnom chodníku Kladská (6 km) sa zábavnou formou zoznámite s miestnou históriou, faunou i flórou.

Nudiť sa v tomto kúpeľnom meste nebudete ani počas zimy. Nájdete tu totiž Skiareál Mariánky (2 km), kde si užijete parádnu lyžovačku.

Kde budete spať?

Počas kúpeľného pobytu budete ubytovaní v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Okrem manželskej postele v izbe nájdete WiFi pripojenie, LCD televíziu a fén. Za príplatok je možné zapožičať minichladničku.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa môžete tešiť na raňajky vo forme bufetu. Večera pre hotelových hostí majú servírovanú formu a podávajú sa v sesterskom Restaurante Villa Dino *** vzdialenom 100 m od hotela.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli je wellness centrum, kde si oddýchnete od každodenného stresu. Jeho súčasťou je fínska sauna a odpočinková zóna. Spríjemniť pobyt si môžete aj masážami, kúpeľmi a ďalšími liečebnými procedúrami.

Hotel Haná ***

Hotel Haná ***

Hlavní tř. 260/114 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Gama hotel s.r.o. IČ: 06381995


+420 777 654 342

info@hotel-hana.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
1,5 km
Bežkovanie
1 km