Vydajte sa do Mariánskych Lázní. Čaká vás balíček až 3 procedúr, lahodná polpenzia a nádherné ubytovanie v Schlosshoteli Marienbad *** kúsok od kolonády v kúzelných Mariánskych Lázňach. Pri pobyte na viac nocí navyše dostanete vstupenku na 1 hodinu do bazéna.

Vedeli ste, že...?

Budova hotela je renovovaná, ale šetrne, aby sa zachovalo jej kúzlo a historický štýl. Majiteľom hotela je chorvátska rodina, ktorá si so sebou priniesla unikátnu chorvátsku kultúru, ktorú sa snaží dodržiavať aj v Česku.


O ubytovaní

Schlosshotelu Marienbad *** sa nachádza v Mariánskych Lázňach v budove postavenej v roku 1993 v klasicistickom štýle, ktorá skvele zapadá do atmosféry kúpeľného mesta.

Len pár krokov od hotela budete mať krásny lesopark, ktorý priamo láka na prechádzky. Vydajte sa napríklad k Medvediemu prameňu (1,6 km), Balbínovmu prameňu (2,5 km) alebo Myšiemu prameňu (3,6 km). Ku kolonáde Ferdinandovho prameňa dôjdete príjemnou polhodinovou prechádzkou a ďalej môžete pokračovať k Hlavnej kolonáde so Spievajúcou fontánou (3,7 km) a ochutnať blahodarnú termálnu vodu, napríklad z Mariinho alebo Lesného prameňa (4 km).

Historickú atmosféru doplnenú o moderné wellness procedúry si užijete v nádherných Rímskych kúpeľoch (3,5 km) z roku 1896 s 3 termálnymi bazénmi, vírivkou, saunou, sanáriom, Kneippovým chodníkom a odpočivárňou. Za návštevu stojí aj park Boheminium (6 km), ktorý ponúka expozíciu viac ako 70 miniatúr významných stavieb z celého Česka. V nádhernej okolitej krajine je navyše množstvo vyhliadok, napríklad Clementsova (5 km), Mescéryho (5 km) či Karola (3 km). Príjemnou prechádzkou potom dôjdete aj k zrúcanine hradu Hamrníky (2 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard poskytuje komfortné ubytovanie a vybavenie v podobe manželskej king size postele, televízie, WiFi pripojenia a minibaru. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa.

Dvojlôžková izba Standard s balkónom poskytuje komfortné ubytovanie a vybavenie v podobe manželskej king size postele, televízie, WiFi pripojenia a minibaru.

Izba Superior s balkónom alebo terasou je vybavená vkusným nábytkom. Okrem king size postele v nej nájdete televíziu, WiFi pripojenie, minibar a, samozrejme, aj vlastnú kúpeľňu so sprchou. Izba sa ponúka v dvoj aj trojlôžkovom variante.

Izba Family s vaňou je buď trojlôžková, alebo štvorlôžková, a je vybavená štýlovým nábytkom. Okrem king size postele a jednej či dvoch jednolôžkových prísteliek v nej nájdete televíziu, WiFi pripojenie, minibar a, samozrejme, aj vlastnú kúpeľňu s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Balkaňeros so záhradnou terasou si naozaj pochutnáte. Jedálny lístok je plný chorvátskych špecialít, ale aj výborných českých pokrmov, šalátov a burgrov.

Kde budete relaxovať?

Hotel má krásne nádvorie určené na relaxáciu a tiež balneo-rehabilitačné centrum. Liečba je tu zameraná na srdcovo-cievne ochorenie, cukrovku, choroby pohybového ústrojenstva, preventívne sa potom používa aj proti civilizačným chorobám. Doprajte si napríklad relaxačnú masáž, ozdravný zábal, pleťovú masku, vírivý kúpeľ magnetoterapiu či iné procedúry, ponuka je naozaj široká. Pridať rovno môžete aj kontrolnú prehliadku u lekára, vďaka ktorej sa dozviete viac o svojom zdravotnom stave.

Schlosshotel Marienbad ***

Schlosshotel Marienbad ***

Klimentov 132 , Velká Hleďsebe - Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FLAMARK - HOTELS s.r.o. IČ: 03081648


+420 734 449 731

reservation@schlosshotel.cz

Check In
14:00 - 14:00
Check Out
11:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Na verejnom parkovisku zadarmo, 75 Kč/noc v areáli hotela

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,8 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
3,1 km