Rezort Montania **** je moderný areál obklopený prekrásnou prírodou Jizerských hôr. Uprostred lesov a na brehu vodnej nádrže Souš si dokonale oddýchnete tiež vďaka útulným dreveným interiérom i exteriérom Montania. Výborná polpenzia z kvalitných surovín, bar a posedenie pri krbe v rustikálnej reštaurácii alebo fínskej saune dotvára prvotriedne, dalo by sa povedať alpské ubytovanie, ktoré si zamilujete.

O ubytovaní

Bezkonkurenčný lesný Resort Montanie **** na brehu priehrady Souš objavíte blízko mesta Desná v Jizerských horách. Ďaleko to ale nie je ani do Krkonôš. Montanie je tak ideálnym východiskovým bodom na turistiku, cyklistiku a v zime na lyžovanie alebo bežkovanie v oboch českých pohoriach - zjazdovému lyžovaniu sa môžete venovať priamo v Desnej (5 km) či neďalekom Harrachove (13 km). Priamo pred hotelom nájdete hladkú asfaltovú cestičku pre in-line korčuliarov.

Okrem klasických výletných tipov ako vyhliadka Štěpánka (8,7 km), Mumlavské vodopády (13,3 km) či Čertova hora (17,4 km) sa vydajte na horskú chatu Smědavu (7,4 km), ktorá je v tunajších lesoch a hájoch známa (nielen) svojimi čučoriedkovými knedlíkmi.

Kde budete spať?

Dostatočne nabažiť sa nebudete môcť ani útulných izieb s krásnymi výhľadmi do upokojujúcej prírody, pohodlnými kreslami a nábytkom z masívu. Drevo v rôznych podobách je zjednocujúcim prvkom rezortu. Jednotlivé budovy majú unikátny drevený obklad, interiéry sa zase chvália podlahami z olejovaného dreva, stenami obloženými drevenými materiálmi aj doplnkami a dekoráciami.

Malá izba je vhodná maximálne pre 2 osoby a je vybavená manželskou posteľou, televíziou, rýchlovarnou kanvicou, trezorom a písacím stolom. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom, bidetom a fénom.

Veľká izba ubytuje až 3 osoby na manželskej posteli a prístelke. Priestrannejšia izba navyše poteší pohodlným posedením a nechýba ani základné vybavenie vo forme televízie, varnej kanvice či trezoru. Ani tu nechýba kúpeľňa so sprchou, fénom a bidetom.

Na čom si pochutnáte?

Bohaté kontinentálne raňajky sa podávajú v rustikálnej reštaurácii s celodennou prevádzkou. Večer si pochutnáte na menu s tromi chodmi a určite oceníte aj bar, posedenie pri krbe a vináreň. V rezorte sa nachádza aj luxusná večerná reštaurácia s panoramatickým výhľadom na vodnú hladinu priehrady Souš a jej okolie.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness centre nájdete vnútorný bazén s protiprúdom, vírivku, fínsku saunu, paru, relaxačnú miestnosť, slnečnú terasu a horské jazierko na osvieženie.

Montanie Resort ****

Montanie Resort ****

Soušská 791 , Desná III.
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Antonie Hotels s.r.o. IČ: 28237978


+420 483 383 265

montanie@montanie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
1,1 km
Zjazdovka
2,5 km
Bežkovanie
5 km