Rezort Montanie **** je moderný areál obklopený prekrásnou prírodou Jizerských hôr. Uprostred lesov a na brehu vodnej nádrže Souš si dokonale oddýchnete aj vďaka útulným dreveným interiérom aj exteriérom Montanie. Výborná polpenzia z kvalitných surovín, bar a posedenie pri krbe v rustikálnej reštaurácii alebo fínska sauna dotvára prvotriedne, dalo by sa povedať alpské ubytovanie, do ktorého sa zamilujete.

O ubytovaní

Bezkonkurenčný lesný Resort Montanie **** na brehu priehrady Souš objavíte blízko mesta Desná v Jizerských horách. Ďaleko to ale nie je ani do Krkonôš. Montanie je tak ideálnym východiskovým bodom na turistiku, cyklistiku a v zime na lyžovanie alebo bežkovanie v oboch českých pohoriach - zjazdovému lyžovaniu sa môžete venovať priamo v Desnej (5 km) či neďalekom Harrachove (13 km). Priamo pred hotelom nájdete hladkú asfaltovú cestičku pre in-line korčuliarov.

Okrem klasických výletných tipov ako vyhliadka Štěpánka (8,7 km), Mumlavské vodopády (13,3 km) či Čertova hora (17,4 km) sa vydajte na horskú chatu Smědavu (7,4 km), ktorá je v tunajších lesoch a hájoch známa (nielen) svojimi čučoriedkovými knedlíkmi.

Kde budete spať?

Dostatočne nabažiť sa nebudete môcť ani útulných izieb s krásnymi výhľadmi do upokojujúcej prírody, pohodlnými kreslami a nábytkom z masívu. Drevo v rôznych podobách je zjednocujúcim prvkom rezortu. Jednotlivé budovy majú unikátny drevený obklad, interiéry sa zase chvália podlahami z olejovaného dreva, stenami obloženými drevenými materiálmi aj doplnkami a dekoráciami.

Malá izba je vhodná maximálne pre 2 osoby a je vybavená manželskou posteľou, televíziou, rýchlovarnou kanvicou, trezorom a písacím stolom. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom, bidetom a fénom.

Veľká izba ubytuje až 3 osoby na manželskej posteli a prístelke. Priestrannejšia izba navyše poteší pohodlným posedením a nechýba ani základné vybavenie vo forme televízie, varnej kanvice či trezoru. Ani tu nechýba kúpeľňa so sprchou, fénom a bidetom.

Na čom si pochutnáte?

Bohaté kontinentálne raňajky sa podávajú v rustikálnej reštaurácii s celodennou prevádzkou. Večer si pochutnáte na menu s tromi chodmi a určite oceníte aj bar, posedenie pri krbe a vináreň. V rezorte sa nachádza aj luxusná večerná reštaurácia s panoramatickým výhľadom na vodnú hladinu priehrady Souš a jej okolie.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness centre nájdete vnútorný bazén s protiprúdom, vírivku, fínsku saunu, paru, relaxačnú miestnosť, slnečnú terasu a horské jazierko na osvieženie.

Montanie Resort ****

Montanie Resort ****

Soušská 791 , Desná III.
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Antonie Hotels s.r.o. IČ: 28237978


+420 483 383 265

montanie@montanie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
1,1 km
Zjazdovka
2,5 km
Bežkovanie
5 km

Tipy na výlet

Jizerské hory

Jizerské hory Tip na výlet

Najsevernejšie položeným pohorím nazvaným podľa rieky Jizery, ktorá tu pramení, sú Jizerské hory. Najvyššou horou českej časti je Smrk. Sú tu perfektné podmienky pre pešie i cyklistické výlety. Vydajte sa do prírodnej rezervácie Rašeliniště Jizerky, na Čertův kámen v Josefově dole alebo na rozhľadňu Císařský kámen pri Jablonci nad Nisou.

Čo okrem nádhernej prírody navštíviť?

  • Zámok Frýdlant
  • ZOO a Botanickú záhradu Liberec
  • Josefův důl a tunajšiu vodnú nádrž

Vzrušujúci zážitok ponúka bobová dráha v Janove nad Nisou. Navštívte tiež jedinečné Múzeum skla a bižutérie v Jablonci nad Nisou alebo Sklářskou osadu Kristiánov.

Viac informácií
Vodopády Černé Desné
Vodopády Černé Desné
Vodná nádrž Josefův Důl
Vodná nádrž Josefův Důl
Harrachov
Harrachov