Vydajte sa do Velkých Karlovic do krásneho Wellness Hotela Horal ***+. Ubytovaní budete v komfortných izbách a okrem chutnej polpenzie formou bufetu sa tešte na neobmedzený vstup do wellness centra s termálnymi bazénmi a saunovým svetom. Zapožičať si môžete Nordic Walking palice či bežkársky set na lyžovanie.

O ubytovaní

Wellness Hotel Horal ***+ je súčasťou Resortu Valachy. Nájdete ho vo Velkých Karloviciach na pomedzí Beskýd a Javorníkov. Vďaka svojej polohe sa tu nebudete nudiť v žiadnom ročnom období. Len pár krokov od ubytovania nájdete Golf Club, deti určite poteší Kulíškova náučná cesta (1 km). Pirejsť sa môžete na rozhľadňu Miloňová (7 km). Kúsok je i vodná nádrž Karolinka (15 km). V zime vás zase potešia blízke ski areály Razula (3,6 km), Synot-Kyčerka (10 km), Karolinka (12 km) či Soláň (16 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Standard, ktorá je ladená do horského štýlu a nájdete v nej LCD televíziu, WiFi pripojenie, minibar, pracovný stôl a modernú kúpeľňu so sprchovacím kútom. K dispozícii je tiež izba Suite, ktorá je priestrannejšia a ponúka aj gauč, ten poslúži ako dve prístelky. Pre milovníkov pohodlia je tu potom izba Suite Spa s vlastným krbom, balkónom, domácim kinom a kúpeľňou s vaňou a vlastnou saunou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Horal si pochutnáte na raňajkách a večeriach formou bufetu. Ďalej je tu Valašská krčmička Horal, ktorá priamo nabáda k posedeniu. Miestni kuchári pripravujú regionálne pokrmy avšak v modernom poňatí. Skúsiť tak môžete aj zverinu, jahňacie mäso alebo lákavé dezerty. V lete si iste užijete posedenie na obrovskej terase s výhľadom do horského údolia.

Kde budete relaxovať?

Za oddychom zamierte do wellness centra Horal s termálnymi bazénmi (až 36 °C) a saunovým svetom, kde sa konajú saunové rituály. Vyberte si z relaxačného bazéna s jaskyňou, divokou riekou a tryskami alebo plaveckého či detského bazénika.

V saunovom svete nájdete bylinkovú saunu, parný kúpeľ, tepidárium, Kneippov chodník, ochladzovací bazén (vnútri i vonku), vírivku (vnútornú i vonkajšiu), zážitkové sprchy, relaxačnú miestnosť s lehátkami, vonkajšiu oddychovú terasu a Vital bar.

Nechýba ani kardio fitness a bohatá ponuka exotických masáží a procedúr. Čo napríklad thajskú, balijskú alebo indickú masáž od rodených masérok?

Cestujete s deťmi?

V Sport bare je pre deti pripravený detský kútik.

Niečo naviac

Súčasťou rezortu je Sport bar s bowlingom, kde sa môžete pobaviť aj si len tak posedieť.

Wellness Hotel Horal ***+

Wellness Hotel Horal ***+

Léskové 583 , Velké Karlovice - Léskové 583
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HP TRONIC, s.r.o. IČ: 60323418


+420 571 495 500

horal@valachy.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Aquapark
37 km
Zjazdovka
6,9 km