Užite si pobyt medzi Pálavou a Brnom hneď pri Aqualande Moravia! Okrem nádherných výhľadov na CHKO Pálava si tu budete môcť vychutnať polpenziu, výlety do okolia na zapožičanom elektrobicykli aj hotelové wellness.

O ubytovaní

Hotel Termal Mušov *** je parádnym ubytovaním na brehu Novomlýnských nádrží, s krásnymi výhľadmi na Pálavu a len 40 minút autom od Brna. Oveľa viac vás ale rozhodne poteší bezprostredná blízkosť (300 m) Aqualandu Moravia, kde si dospelí odpočinú a zaplávajú, a deti sa vybláznia. Na Pálavu, do raja pre cykloturistov, milovníkov vína a romantiky, to je odtiaľto 20 km - je na vás, či sa sem vydáte na bicykli, či autom, oboje bude krásne. Nevynechajte tu hrad Děvičky ani Archeopark Pavlov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbách Komfort, ktoré si rozhodne svoj názov zaslúžia. Okrem pohodlnej manželskej postele tu na vás čaká tiež televízia, LAN pripojenie, WiFi pripojenie, chladnička, telefón a trezor. Súčasťou je aj samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a sušičom na vlasy. Poteší vás tiež krásna terasa so stolíkom a stoličkou, kde môžete relaxovať s výhľadom na okolie. V izbách je navyše možnosť prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Užite si modernú reštauráciu s výbornými medzinárodnými pokrmami. Čo by to ale bol za hotel pri Pálave, keby tu nebola tiež vináreň? Vyberte si niektorú zo špičkových fliaš vína z Pálavy i okolia.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou tohto areálu s unikátnym výhľadom na Pálavu je vnútorný i vonkajší termálny bazén s liečivou vodou či sauna.

Hotel Termal Mušov ***

Hotel Termal Mušov ***

Pasohlávky ev. č. 54 , Pasohlávky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL TERMAL MUŠOV a.s. IČ: 27713229


+420 519 427 742

info@hoteltermal.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,5 km