Hotel Esplanade Spa & Golf Resort ***** v Mariánskych Lázňach je zárukou pobytu s kráľovským pocitom. Starať sa o vás budú ako o knieža už od príchodu: hneď na recepcii vás totiž uvítajú welcome drinkom, v izbe vás bude čakať fľaša vína a pozvánka do rozľahlého hotelové wellness, a tiež určité procedúry. Hotelová reštaurácia vám bude pripravovať prepychové raňajky a raz si budete dokonca môcť užiť dokonalú, romantickú, trojchodovú večeru pri sviečkach. A to stále nie je všetko!

O ubytovaní

Pokojná príroda, nádherný výhľad na mesto a športové, wellness aj kultúrne vyžitie na 100 % -⁠⁠ to je luxusný wellness hotel Esplanade Spa & Golf Resort ***** v obľúbenom českom kúpeľnom meste, v Mariánskych Lázňach. So svojimi viac ako 40 minerálnymi prameňmi, krásnou secesnou architektúrou a obdivuhodnou prírodnou scenériou láka návštevníkov z celého sveta, vrátane slávnych osobností, už niekoľko desiatok rokov. V lete sa tu môžete vydať na prechádzky po prekrásnom kúpeľnom okolí, na najrôznejšie vyhliadky, k fontánám a po kolonádach, v zime zasa na blízke zjazdovky či bežkárske trasy. Celoročne sa však môžete kurírovať v tunajšej liečivej vode a poriadne si oddýchnuť.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v luxusnej, umelecky vyzdobenej izbe s klimatizáciou a možnosťou individuálneho nastavenia teploty, televíziou LCD SAT s 80 programami, telefónom, WiFi pripojením, minibarom a trezorom. Samozrejmosťou je vlastná, priestranná, mramorová kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, sprchovacím kútom a fénom.

Dvojlôžková izba meria cca 35 m² a umožňuje prístelku. Máte tiež na výber, či v izbe preferujete dve oddelené postele, alebo manželskú posteľ kráľovských rozmerov.

Junior Suite je priestranný apartmán s veľkosťou cca 60 m², ktorý sa skladá zo samostatnej spálne s veľkou manželskou posteľou a obývacej izby. Aj táto izba umožňuje prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Hotel Esplanade Spa & Golf Resort ***** ponúka rovno tri rôzne reštauračné zariadenia -⁠⁠ reštaurácii King Edward VII, lobby bar a "Kolonádu" so zimnou záhradou.

Reštaurácia King Edward VII je luxusná reštaurácia s rozsiahlou ponukou pokrmov od miestnych kuchárov znalých svojho odboru, navyše s jedinečnou ponukou archívnych vín. Štýlovo zariadený lobby bar ponúka zase golfovú atmosféru, malé občerstvenie alebo ľahký drink za sprievodu klavírnej hudby. Kolonáda so zimnou záhradou je celoročne otvorená terasa s okúzľujúcim výhľadom na mesto s chutnou, kúpeľnou gastronómiou, nápojmi i dezertami.

Kde budete relaxovať?

Rozľahlé moderné spa & wellness centrum vám poskytne všetko, na čo si len spomeniete. Od krytého bazéna, parnej i fínskej sauny, cez najrôznejšie relaxačné aj thajské masáže, zábaly, elektroliečbu, perličkové kúpele až po nadštandardné kúpeľné procedúry ako hydrojet, floating, presojet, thermojet, všetko pod dozorom odborného personálu. A ak sa budete chcieť nechať rozmaznávať ešte trochu inak, využite služby tunajšieho kozmetického salónu, kaderníckeho salónu, manikúry či pedikúry.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je tu k dispozícii vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

V Esplanade Spa & Golf Resorte ***** sa naozaj nejde nudiť, na svoje si tu príde naozaj každý bez rozdielu. Ponúka vnútorné i outdoorové fitness štúdio, golfové ihriská a vnútorné golfové vybavenie, biliard, šachové a bridžové hracie stolíky a nekrytý tenisový kurt. Môžete sa tu prejsť na koni i v koči, prejsť po turistických chodníkoch, zabehať si po okolitých bežeckých trasách alebo sa prejsť na bicykli po cyklotrasách -⁠⁠ pokiaľ vám k tomu bude chýbať bicykel, za poplatok vám ho v hoteli požičajú. A ak budete chcieť rybárčiť, aj na to je tunajšie okolie prispôsobené! V zime to navyše budete mať blízko na zjazdovky i na trasy pre bežkárov.

Esplanade Spa & Golf Resort *****

Esplanade Spa & Golf Resort *****

Karlovarská 434/15 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA spol. s r.o. IČ: 45794898


+420 354 676 111

hotel@esplanade-marienbad.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 260 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
0,5 km