Doprajte si skvelú dovolenku v čarovnej prírode Českej Kanady. Tešte sa na polpenziu, fľašu sektu a tiež na vstup na zámok Červená Lhota, ktorý je vzdialený len 1 km od penziónu. Na výlet sa vydajte do Jindřichovho Hradca, alebo objavujte krásy CHKO Třeboňsko.

O ubytovaní

Penzión Zlatovláska nájdete v obci Jižná a len kúsok od rozprávkového zámku Červená Lhota (1 km), kde sa okrem množstva ďalších filmov natáčala práve Zlatovláska. Penzión iste neprehliadnete vďaka jeho výraznej žltej fasáde, je ideálnym východiskovým bodom pre poznávanie krás Českej Kanady a Třeboňska. V okolí budete mať k prehliadnutiu nespočet rybníkov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z dvojposteľových izieb, každá je ladená do iných farieb, ale všetky sú vybavené komfortným lôžkom, posedením, vlastnou kúpeľňou a niektoré majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si pochutnáte na raňajkách formou bufetu a servírovaných večerách. Kuchár sa zameriava na domáce pokrmy z lokálnych surovín.

Niečo naviac

Vo dvore penziónu je k dispozícii vonkajšie posedenie, gril a ohnisko. Na vyžiadanie vám tu radi pripravia aj piknikové koše či údenie vychýrených třeboňských kaprov.

Penzion Zlatovláska

Penzion Zlatovláska

Jižná 24 , Pluhův Žďár
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ELAMEDA s.r.o. IČ: 04862775


+420 724 165 071

eliska.zivna@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Aquapark
15 km