Hotel Jesenice *** blízko Křivoklátska je ideálny na relaxáciu pre páry i rodiny. Vychutnajte si polpenziu rozšírenú o neobmedzenú konzumáciu zmrzliny. Využiť odporúčame tiež výrazné 50% zľavy na najrôznejšie hotelové wellness procedúry ako oxygenoterapiu, tepelný rašelinový zábal či relaxáciu v soľnej jaskyni.

O ubytovaní

Hotel Jesenice *** sa nachádza pri rovnomennej dedine na brehu Veľkého rybníka ideálneho na kúpanie a rybolov. Ako na dlani budete mať CHKO Křivoklátsko, ale aj Doupovské hory a Slavkovský les s kúpeľnými perlami.

CHKO Křivoklátsko (18 km) je oblasťou ako stvorená pre najrôznejšie výlety. Medzi najobľúbenejšie ciele patrí hrad Křivoklát (37,3 km), ktorý sa radí k najstarším a najvýznamnejším kráľovským hradom na českom území, alebo hrad Točník (50,4 km). Navštíviť môžete aj zámok Zbiroh (44,2 km) alebo krásny park pri prezidentskom zámku Lány (40 km). Bohatú prírodu Křivoklátska môžete obdivovať v prírodnej rezervácii Skryjské jazierka (33,1 km) s potokom a vodopádmi.

Pokiaľ preferujete kratšie výlety, vydajte sa ku skalnému útvaru Jesenický viklan (1,3 km) alebo vystúpte na 48 m vysokú rozhľadňu Tobiášov vrch (6,4 km). Lásku k prírode a k histórii môžete spojiť na náučnom chodníku Po stopách slovanských bohov, ktorý začína vo Vysokej Líbyni (7,6 km) a na 20 km dlhej trase nájdete 17 zastávok s vyobrazením a popisom jednotlivých slovanských bohov. Ak sa vám nechce celú cestu absolvovať pešo, môžete ju zísť aj na bicykli.

Vynikajúcim zdrojom poznania dôb minulých bude Múzeum a galéria severného Plzenska (14,2 km) v Kraloviciach alebo Mestské múzeum v Kožlanoch (16,2 km). Viac o živote našich predkov sa dozviete aj pri návšteve zámku Chyše (19,9 km), v areáli ktorého nájdete dodnes fungujúci panský pivovar s pivnicou a reštauráciou, alebo zámku Krásný Dvůr (25,3 km) s celkovo 18 miestnosťami plne vybavenými nábytkom z 18. a 19. storočia a krásnym anglickým parkom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 40 komfortne vybavených dvojlôžkových izieb. V každej nájdete televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Jedna z dvojlôžkových izieb je bezbariérová.

Za príplatok môžete zvoliť aj priestrannejší apartmán (40-45 m²), ktorý má samostatnú spálňu a v kúpeľni nájdete rohovú vaňu. Samozrejme nechýba ani WiFi pripojenie či televízia.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách aj večeriach podávaných formou bufetu. Obedy sú servírované a pozostávajú z polievky a hlavného chodu. Cez deň sa môžete kedykoľvek občerstviť čapovanou limonádou, ktorá je súčasťou all inclusive, a večer na vás čaká aj neobmedzená konzumácia niektorých alkoholických nápojov (pivo, víno, likéry...) a zmrzlinový bar.

Tešiť sa môžete na českú a medzinárodnú kuchyňu, v ponuke nechýba ani divina a grilované pokrmy. Z presklenej terasy reštaurácie si počas jedla užijete skvostný výhľad na krajinu.

Kde budete relaxovať?

Hotel ponúka aj mnoho wellness služieb. Vyberať môžete z rôznych masáží a procedúr ako sú oxygenoterapia, rašelinové zábaly alebo perličkové masážne kúpele. Uvoľniť sa ale môžete aj vo vonkajších vírivkách, soláriu alebo soľnej jaskyni z pravej soli z Mŕtveho mora. K dispozícii je tiež nová panoramatická sauna.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti budú nadšené z detskej herne a vonkajšieho ihriska so šmykľavkami a preliezkami.

Niečo naviac

K dispozícii vám pri hoteli bude tenisový kurt a ihrisko na volejbal a basketbal. Zapožičať si môžete bicykle aj Nordic Walking palice, v areáli vás poteší tiež stolný tenis, biliard, futbal, fitness a úschovňa bicyklov a lyží.

Hotel Jesenice ***

Hotel Jesenice ***

U Velkého rybníka 188 , Jesenice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotelový resort JESENICE, s.r.o. IČ: 03475603


+420 313 599 260

recepce@hotel-jesenice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
1,3 km