Oddýchnite si v Hoteli Hrazany ***, ktorý je len kúsok od Slapskej priehrady v stredných Čechách. Pobyt s bohatou polpenziou, procedúrami a vstupom do wellness s vírivkou aj saunami si pri krásnej Vltave rozhodne užijete. Od meandrovitých zákrut Vltavy zovretých medzi skalnaté svahy sa vám nebude chcieť odísť.

O ubytovaní

Hotel Hrazany *** sa nachádza nad Slapskou priehradou neďaleko mesta Sedlčany približne 50 km od Prahy. Z jednej strany je obklopený lesom a z druhej lúkami. Je teda ideálnym miestom na oddych v mierumilovnej prírode. Atraktívne okolie Hotela Hrazany ponúka veľa možností zaujímavých a pútavých výletov a celých 120 km cyklotrás. Ku keltského oppidu v prírodnej pamiatkovej rezervácii to budete mať 1,4 km. Za návštevu potom stojí tiež zámok Radíč (4,1 km), Rozhľadňa Drahoušek (8,9 km) alebo Zámek Vrchotovy Janovice (20,3 km) a oveľa viac.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 13 komfortne zariadených dvojposteľových izieb (s možnosťou prístelky) s WiFi pripojením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a nádherný výhľad do prírody.

Na čom si pochutnáte?

K hotelu patrí aj útulná reštaurácia kde si pochutnáte na českej i medzinárodnej kuchyni. Na priestrannej terase s posedením sa celú sezónu grilujú na ražni najrôznejšie mäsové pochúťky a v príjemnom bare si môžete objednať pohár niečoho dobrého na pitie. Reštaurácia ani bar nemajú pevnú zatváraciu dobu, vždy sa prispôsobia nálade hostí.

Kde budete relaxovať?

Skvele si oddýchnete vo wellness centre s vírivkou, infra saunou, klasickou fínskou saunou a mentolovou parnou saunou. Dopriať si môžete aj masáže – klasické, bankové alebo lávovými kameňmi a relaxačnú oxygenoterapiu. Následne si skvele oddýchnete v odpočinkovej miestnosti, alebo môžete nachytať bronz vo vertikálnom turbo soláriu.

Hotel Hrazany ***

Hotel Hrazany ***

Hrazany 11 , Sedlčany
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Presspoint s.r.o. IČ: 26776782


+420 318 864 128

info@hotelhrazany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
1,5 km
Zastávka
3,5 km
Zjazdovka
26,8 km
Bežkovanie
26,8 km