Zažite skvelú relaxačno-športovú dovolenku v pokojnej prírode Českého lesa. V Rekreačnom stredisku Rybník si užijete výbornú polpenziu a najmä zábavu. Zrelaxujete sa v privátnom wellness s vírivkou a saunou, v cene je ďalej hodina bowlingu, fitness i prenájom športoviska.

O ubytovaní

Rekreačné stredisko Rybník sa nachádza v rovnomennej dedine uprostred prírody CHKO Český les. Približne pol hodiny jazdy autom sú vzdialené Domažlice (27 km) na juhovýchod i Přimda (28 km) severným smerom.

Kde budete spať?

V 2. poschodí budovy budete ubytovaní v prakticky vybavených izbách s možnosťou prístelky, televíziou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii areálu si pochutnáte na bufetových raňajkách aj trojchodových večerách (polievka, hlavný chod a dezert). Jedálny lístok je zameraný hlavne na poctivú českú kuchyňu, v nápojovom lístku nechýbajú české pivo a víno. V areáli je k dispozícii aj vybavená kuchynka.

Cestujete s deťmi?

V spoločenskej miestnosti rekreačného areálu sa môžu deti hrať v detskom kútiku, k dispozícii sú tu tiež spoločenské hry a televízia s DVD prehrávačom.

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete tiež pri stolnom tenise a vonkajšom posedení s grilom.

Rekreační středisko Rybník

Rekreační středisko Rybník

Rybník 43 , Hostouň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jindřich Rejšek IČ: 14713861


+420 379 496 124

rejsek@rybnik-ceskyles.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m