Odpočinok v luxusnom wellness, ubytovanie v romantickej izbe a potešenie na tanieri, to všetko vám zaistí Hotel Tommy *** v Náchode. Prežite krásnu odpočinkovú dovolenku alebo pobyt spojte s potulkami po Broumovsku, Adršpašsko-teplických skalách a Babiččinom údolí.

O ubytovaní

Navštívte Hotel Tommy *** v pokojnej časti Náchoda, ktorý je nazývaný vstupnou bránou do CHKO Broumovsko. Viete, aké sú najpopulárnejšie výletné miesta Broumovska? Adršpašsko-teplické skaly (30,9 km), Broumovské steny (24,7 km) a Teplické skaly (26,1 km). Z bližších výletných cieľov stojí za návštevu napríklad prírodná rezervácia Peklo pri Novom Měste nad Metují (7,9 km) alebo zámok Náchod (2,2 km).

Vďaka dobrej dostupnosti k hraniciam navyše budete mať ideálnu príležitosť preskúmať krásy poľského pohraničia. Navštívte národný park Stolové hory (15,6 km), Múzeum ľudovej kultúry Sudetských vrchov (13,3 km) alebo kúpeľné mestečko Kudowa-Zdrój (6,7 km). To vás očarí malebnou architektúrou a krásnym kúpeľným parkom. Dopriať si môžete aj pitnú kúru z miestnych minerálnych prameňov alebo relax v termálnych kúpeľoch.

V lete si urobte výlet k vodnej nádrži Rozkoš (10,9 km), ôsmej najväčšej priehrade v Českej republike, ktorá je ideálnym miestom na kúpanie, vodné športy aj rybolov. Počas pobytu v zime zase vyrazte na lyže do skiareálov v Olešnici v Orlických horách (16 km) alebo v poľskom Zielenieci (24 km). Na mnohých upravovaných bežeckých trasách je možné prekrásnu prírodu Broumovska objavovať aj na bežkách.

Kde budete spať?

Izby Economy sú vybavené pohodlným manželským lôžkom, písacím stolom s taburetkou, WiFi pripojením, LCD televízorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Veľkostne ide o najmenšie izby, ktoré nájdete na 2. poschodí, ponúkajú výhľad na dedinu.

Izby Superior sú vybavené totožne, sú však veľmi priestranné a navyše majú konferenčný stolík s kresielkami a ponúkajú možnosť prístelky. Výhľad odtiaľ budete mať na krajinu, alebo budete mať izbu so strešnými oknami. Tieto izby nájdete na 2. a 3. poschodí.

Na čom si pochutnáte?

V samoobslužnej reštaurácii Violla, ktorá je vybavená v historickom štýle, sa podávajú raňajky, a to vrátane čapovaných nápojov. Vo vstupnej hale hotela nájdete samoobslužný lobby bar, kde si môžete pripraviť výbornú kávu, načapovať pivo Budvar 33, naliať moravské víno Hrabal z Velkých Bílovic, ale aj nealko nápoje, alebo si vziať ľahké teplé a studené občerstvenie (pizza, sendviče, dezerty alebo napríklad popcorn). Samoobslužný bar a Luissa Café môžete navštíviť po celý deň až do 22:00 hodín.

Kde budete relaxovať?

To najlepšie z celej dovolenky sa ukrýva v hotelovom wellness centre. Tešte sa na krytý bazén s protiprúdom a vírivú vaňu.

Ďalšie hýčkanie vám ponúkajú súkromné zóny „ANGEL“ a „BUDDHA“ s hydromasážnou vaňou a fínskou saunou, ďalej „LION“ s vonným kúpeľom v Deluxe vani a parnými aroma kúpeľmi alebo nevšednú vonkajšiu zónu „BELLA VISTA“ na streche hotela s vírivou vaňou, presklenou fínskou saunou a výhľadom na krajinu.

Hotel Tommy ***

Hotel Tommy ***

Kaštanová 205 , Náchod-Babí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
A-HOTEL TOMMY & SPA s.r.o. IČ: 03540472


+420 491 452 452

info@hotel-tommy.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 600 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
9,4 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
16 km
Bežkovanie
16 km