Odpočinok v luxusnom wellness, ubytovanie v romantickej izbe a potešenie na tanieri, to všetko vám zaistí Hotel Tommy *** v Náchode. Prežite krásnu odpočinkovú dovolenku alebo pobyt spojte s potulkami po Broumovsku, Adršpašsko-teplických skalách a Babičkinom údolí. V cene budete mať skvelé raňajky formou bufetu, ďalej vstup do bazéna a vírivky, alebo napríklad zľavu na ďalšie wellness služby.

O ubytovaní

Navštívte Hotel Tommy *** v pokojnej časti Náchoda, ktorý je nazývaný vstupnou bránou do CHKO Broumovsko. Viete, aké sú najpopulárnejšie výletné miesta Broumovska? Adršpašsko-teplické skaly (30,9 km), Broumovské steny (24,7 km) a Teplické skaly (26,1 km). Z bližších výletných cieľov stojí za návštevu napríklad prírodná rezervácia Peklo pri Novom Měste nad Metují (7,9 km) alebo zámok Náchod (2,2 km).

Vďaka dobrej dostupnosti k hraniciam navyše budete mať ideálnu príležitosť preskúmať krásy poľského pohraničia. Navštívte národný park Stolové hory (15,6 km), Múzeum ľudovej kultúry Sudetských vrchov (13,3 km) alebo kúpeľné mestečko Kudowa-Zdrój (6,7 km). To vás očarí malebnou architektúrou a krásnym kúpeľným parkom. Dopriať si môžete aj pitnú kúru z miestnych minerálnych prameňov alebo relax v termálnych kúpeľoch.

V lete si urobte výlet k vodnej nádrži Rozkoš (10,9 km), ôsmej najväčšej priehrade v Českej republike, ktorá je ideálnym miestom na kúpanie, vodné športy aj rybolov. Počas pobytu v zime zase vyrazte na lyže do skiareálov v Olešnici v Orlických horách (16 km) alebo v poľskom Zielenieci (24 km). Na mnohých upravovaných bežeckých trasách je možné prekrásnu prírodu Broumovska objavovať aj na bežkách.

Kde budete spať?

Izby Economy sú vybavené pohodlným manželským lôžkom, písacím stolom s taburetkou, WiFi pripojením, LCD televízorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Veľkostne ide o najmenšie izby, ktoré nájdete na 2. poschodí, ponúkajú výhľad na dedinu.

Izby Superior sú vybavené totožne, sú však veľmi priestranné a navyše majú konferenčný stolík s kresielkami a ponúkajú možnosť prístelky. Výhľad odtiaľ budete mať na krajinu, alebo budete mať izbu so strešnými oknami. Tieto izby nájdete na 2. a 3. poschodí.

Na čom si pochutnáte?

V samoobslužnej reštaurácii Violla, ktorá je vybavená v historickom štýle, sa podávajú raňajky, a to vrátane čapovaných nápojov. Vo vstupnej hale hotela nájdete samoobslužný lobby bar, kde si môžete pripraviť výbornú kávu, načapovať pivo Budvar 33, naliať moravské víno Hrabal z Velkých Bílovic, ale aj nealko nápoje, alebo si vziať ľahké teplé a studené občerstvenie (pizza, sendviče, dezerty alebo napríklad popcorn). Samoobslužný bar a Luissa Café môžete navštíviť po celý deň až do 22:00 hodín.

Kde budete relaxovať?

To najlepšie z celej dovolenky sa ukrýva v hotelovom wellness centre. Tešte sa na krytý bazén s protiprúdom a vírivú vaňu.

Ďalšie hýčkanie vám ponúkajú súkromné zóny „ANGEL“ a „BUDDHA“ s hydromasážnou vaňou a fínskou saunou, ďalej „LION“ s vonným kúpeľom v Deluxe vani a parnými aroma kúpeľmi alebo nevšednú vonkajšiu zónu „BELLA VISTA“ na streche hotela s vírivou vaňou, presklenou fínskou saunou a výhľadom na krajinu.

Hotel Tommy ***

Hotel Tommy ***

Kaštanová 205 , Náchod-Babí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
A-HOTEL TOMMY & SPA s.r.o. IČ: 03540472


+420 491 452 452

info@hotel-tommy.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 600 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
9,4 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
16 km
Bežkovanie
16 km

Tipy na výlet

Adršpach

Adršpach Tip na výlet

Oblasť okolo Adršpachu patrí bezpochyby k tým najkrajším v Česku. Tento malebný kút nájdete pri hranici s Poľskom na severovýchode Českej republiky. Región je dokonalým miestom na trávenie aktívnej dovolenky. Prebádajte tajuplné skalné mestá, užite si plavbu po skalnom jazierku, ktorú vám svojím vtipným výkladom spestrí miestny prievozník a objavujte miestne pamiatky.

Čo by ste nemali minúť?

  • Adršpašsko-teplické skaly
  • Zrúcaninu skalného hradu Adršpach
  • Adršpašské vodopády

Navštívte tiež skalné mesto na Ostaši a Kočočí skály alebo neďalekej Broumovské stěny. V Broumove stojí za zmienku barokový kláštor, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou.

Viac informácií
Adršpašské skaly
Adršpašské skaly
Adršpašské vodopády
Adršpašské vodopády
Zrúcanina skalného hradu Adršpach
Zrúcanina skalného hradu Adršpach