Lákajú vás pražské pamiatky? Hotel A&O Praha Rhea stojí len 3 minúty od zastávky, dostanete sa tak ľahko do centra diania. Ubytovaní budete vo svetlých moderných izbách, čakajú vás raňajky a dve deti do 17,9 rokov majú ubytovanie s vami zdarma.

O ubytovaní

Moderný Hotel A&O Praha Rhea sa nachádza v Prahe - Strašniciach len 200 metrov od zastávky Zborov. Jazda električkou za pražskými pamiatkami v centre vám zaberie cca 20 minút.

Kde budete spať?

Všetky prakticky zariadené a zároveň vo sviežom modernom dizajne zariadené izby s dokopy 350 lôžkami sú vybavené televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchou. V hoteli vám bude k dispozícii aj výťah.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej jedálni a spoločenskej miestnosti zároveň sa podávajú raňajky formou bufetu. Využiť môžete aj služby hotelového snack baru, ktorý je otvorený 24 hodín.

Cestujete s deťmi?

Hotel je vybavený detským kútikom. Neďaleko ubytovania objavíte rozľahlý Malešický park s mnohými kolotočmi, hojdačkami a ďalšími zábavnými atrakciami

Niečo naviac

Vo výškovej budove hotela hýriacej farbami nájdete naozaj všetko potrebné vrátane bankomatu, práčovne s práčkou a sušičkou, lobby s pracovnými stolmi alebo stolný futbal.

A&O Praha Rhea

A&O Praha Rhea

V Úžlabině 3068/19 , Praha
Česká republika

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7,2 km
Zastávka
0,2 km