Načerpajte novú energiu a vydajte sa do rodinného Hotela Pelikán *** v Mariánskych Lázňach. Zažite dni plné oddychu. Tešte sa na sladké prekvapenie, bazén s vírivkou, masáže a wellness procedúry ako je parafínový kúpeľ či teplý voskový zábal.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Pelikán *** sa nachádza len 2 km od centra malebných Mariánskych Lázní v Karlovarskom kraji. K slávnym kolonádam, parkom, kaviarňam a pamiatkam sa od hotela dostanete do 10 minút MHD linkami 10 a 13. Alebo si môžete urobiť vychádzku pešo.

Vyrazte napríklad k Spievajúcej fontáne (3,9 km), perle Mariánskych Lázní, a užite si večernú hudobno-svetelnú show. Navštívte tiež park Boheminium (4,9 km) s prepracovanými miniatúrami najkrajších českých pamiatok. Prechádzku prírodou si užijete na náučnom chodníku Smraďoch (9,1 km), vedúcom rovnomennou prírodnou rezerváciou, a zastaviť sa môžete aj pri prameni Farskej kyselky (9,8 km).

O minerálne pramene celkovo rozhodne nebudete mať núdzu, v Mariánskych Lázňach a okolí ich vyviera viac ako stovka. Navštívte a ochutnajte aspoň tie najznámejšie – Křížový (4 km), Ferdinandov (2,7 km), Lesný (4,3 km), Rudolfov (3,8) km), Karolinin (3,9 km), Prelátov (3,3 km), Medvědí (2,7 km) a ďalšie. Zúčastniť sa rovno môžete aj komentovanej prehliadky, ktoré sa v meste pravidelne organizujú.

A zostať nemusíte len pri jedných kúpeľoch, k výletom lákajú aj ďalšie obľúbené kúpeľné mestá v okolí, najmä Konstantinovy Lázně (34,6 km), Františkovy Lázně (37,8 km) a Karlove Vary (55,7 km). Alebo si urobte výlet po pamiatkach, na dosah budete mať napríklad zámok Kynžvart (12,5 km), svojho času sídlo kniežaťa Metternicha, zámok a hrad Bečov (29,2 km), hrad Loket (47,2 km) alebo kláštor Teplá (19,1 km).

Tip: Vyrážate na pobyt v zime? Potom si nenechajte ujsť lyžovanie v ski areáli Mariánky (6,5 km) a korčuľovanie na Zimnom štadióne (2,9 km), alebo nasajte sviatočnú atmosféru na kúzelných vianočných trhoch.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 22 izieb s plochou 17 m², pomenovaných po mariánskych minerálnych prameňoch. Všetky izby v penzióne sú vybavené televíziou, telefónom, WiFi a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Niektoré umožňujú aj prístelku alebo sú bezbariérové.

Na čom si pochutnáte?

Ponuka hotelovej reštaurácie je skutočne pestrá. Tešiť sa môžete na minútkové jedlá a tradičnú českú kuchyňu, nechýbajú ryby, jedlá pre vegetariánov a zeleninové šaláty. Po jedle náležite oceníte aj osviežujúce čapované pivo alebo voňavú kávu.

Kde budete relaxovať?

Kúpeľné rozmaznávanie si môžete užívať priamo v hoteli. Na výber je okrem pitnej kúry Lesného prameňa aj mnoho masáží a procedúr, vrátane zábalov, bankovania, aroma kúpeľa a iných.

Vyraziť môžete tiež do cca 3 km vzdialeného Mestského bazéna, kde okrem plaveckej „dvadsaťpäťky“ nájdete aj detský bazén, tobogan, vírivky a sauny.

Hotel Pelikán ***

Hotel Pelikán ***

Tř.Vítězství 197 , Mariánské Lázně-Hamrníky
Česká republika

+420606303312

hotelpelikan@email.cz

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
4 km
Bežkovanie
3 km