Zažite luxusný pobyt v 4* hoteli v Hřensku, ktoré je vstupnou bránou do krásnej prírody Českého Švajčiarska. Tešiť sa môžete na výbornú polpenziu, degustáciu vín a zľavy na saunu a masáže + dieťa do 15 rokov zdarma.
Zažite luxusný pobyt v 4* hoteli v Hřensku, ktoré je vstupnou bránou do krásnej prírody Českého Švajčiarska. Tešiť sa môžete na výbornú polpenziu, degustáciu vín a zľavy na saunu a masáže + dieťa do 15 rokov zdarma.

Zažite jedinečnú atmosféru historického Hotela Praha ****

Hotel Praha ****, ktorý sa nachádza v Hřensku, bol založený v roku 1910 a spolu s dych vyrážajúcou okolitou prírodou tvorí ideálne podmienky pre skvelú rodinnú dovolenku plnú zážitkov.

Ubytovaní budete v komfortne vybavených izbách s vlastnou kúpeľňou, TV a minibarom. Podľa obsadenosti izieb sa môžete tešiť na výhľad na rieku Kamenici či obývaciu izbu naviac.

V rámci polpenzie si v hotelovej reštaurácii pochutnáte na tradičnej českej kuchyni a sezónnych špecialitách. Nápoje si vychutnáte v novo otvorenom bare.


Ak sa rozhodnete pre varianty s degustáciou vín, nebudete ľutovať. Na ochutnávky je priamo v hoteli pripravená útulná vínna pivnica s tou správnou atmosférou.


Vydajte sa na výlet

Hřensko je najnižšie položené miesto v Čechách a tiež posledná obec na rieke Labe, ktorú v Česku nájdete. V tiesňavách okolo nej je teda čo objavovať, či už zamierite na českú alebo nemeckú stranu.

Medzi historické pamiatky Hřenska patrí kostol sv. Jána Nepomuckého či v skale vytesaná skalná Hiebelová kaplnka. Priamo od hotela sa potom môžete vydať do tiesňav riečky Kamenice smerom na Pravčickú bránu.

Kam sa môžete vydať pešo od hotela?

  • Pravčická brána (3 km) je najväčšia pieskovcová skalná brána v Európe a bezpochyby najznámejším morfologickým útvarom oblasti České Švajčiarsko.
  • V hĺbke Edmundovej (Tichej) tiesňave s vysokými pieskovcovými stenami môžete vidieť mnoho zaujímavých druhov zvierat ako je rybárik riečny, bocian čierny, netopier vodný a vydra riečna.
  • Divoká tiesňava je čiastočne prístupná len prevozom na pramienkoch, ale jej návšteva tiež stojí za to.
  • Na Trpasličej skale nájdete vytesané reliéfy trpaslíkov a ženské tváre, ktoré tu zanechali miestny ľudoví umelci.
Hotel Praha ****

Hotel Praha ****

Hřensko 37 , Hřensko
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jaroslav Doubek IČ: 15225283


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén