Hotel S-Centrum Děčín **** nájdete v rovnomennom meste v Ústeckom kraji. Do centra a na zámok to budete mať 2 km, do aquaparku zľahka cez 1 km. Tešte sa na komfortné izby, raňajky formou bufetu, prípadne aj večere, a tiež na bohaté možnosti vyžitia. Priamo v hoteli totiž nájdete bowling, squash, golfový trenažér, minigolf, bedminton, futbal aj fitness centrum. Oddýchnuť si zase môžete počas masáže či vo wellness centre s perličkovým kúpeľom a saunou.

O ubytovaní

Hotel S-centrum nájdete v centre Děčína, len niekoľko metrov od rieky Labe. Jeho umiestnenie je perfektné pre aktívnu aj rodinnú dovolenku. Priamo v hoteli nájdete množstvo športových a ďalších aktivít, vyšantiť sa ale môžete aj v Aquaparku Děčín (1,3 km) s vírivkami, toboganmi a ďalšími atrakciami. Odvážlivci si určite radi vyskúšajú aj lezenie po skalnej stene, ktorá vedie k rozhľadni Pastýřská stěna (2,6 km). Tí menej odvážni sa k rozhľadni dostanú pešo alebo autom.

Pokiaľ preferujete pokojnejšie strávenie dňa, navštívte dečínskú ZOO (2,3 km) alebo oddelenú expozíciu Rajské ostrovy (1,5 km) s najväčším morským akváriom v Ústeckom kraji. Krásny zážitok vám zaručí aj návšteva zámku Děčín (2,1 km), ktorý je nielen historickou dominantou mesta, ale aj dejiskom množstva kultúrnych a ďalších zaujímavých akcií.

Veľkým lákadlom je v neposlednom rade Národný park České Švajčiarsko známy predovšetkým pre svoje pieskovcové skaly, veľkej popularite sa teší predovšetkým Pravčická brána (19 km), ktorá je zároveň najväčšou pieskovcovou skalnou bránou v Európe. Navštíviť tu môžete aj priľahlý kaštieľ Sokolí hnízdo, neobvykle zasadený do okolitých skál.

Kde budete spať?

K dispozícii budete mať priestrannú dvojlôžkovú izbu s vlastnou kúpeľňou vybavenou sprchou alebo vaňou. Izbe dominuje komfortná manželská posteľ so zdravotným matracom, na ktorom sa vám bude spať ako na obláčiku. Poprípade môžete zvoliť variant s oddelenými lôžkami. Súčasťou vybavenia je aj televízia, pracovný stôl a nechýba WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete hneď tri reštaurácie. V hotelovej reštaurácii H5 si môžete ráno pochutnať na raňajkách servírovaných formou švédskych stolov a popoludní/večer vybrať zo stáleho menu, na ktorom nájdete špeciality českej aj medzinárodnej kuchyne. To všetko s výhľadom na mesto Děčín a jeho okolie.

Menšiu reštauráciu nájdete pri bowlingových dráhach, poteší selekciou točených pív a ponúkne rýchle občerstvenie. Súčasťou hotela je tiež samoobslužná reštaurácia, ktorá ponúka predovšetkým obedové menu.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu môžete využiť hotelové wellness centrum. Po návšteve fínskej alebo parnej sauny si oddýchnete v odpočivárni alebo na solárnej lúke. K dispozícii je tiež perličkový kúpeľ a nádych opálenia ako od mora získate v miestnom soláriu.

Wellness centrum je otvorené od pondelka do soboty v čase od 10:00 do 21:00 hodín, v nedeľu od 10:00 do 20:00 hodín. Návštevu je nutné rezervovať aspoň 2 hodiny vopred telefonicky alebo na recepcii hotela.

Niečo naviac

V hoteli S-centrum Děčín sa rozhodne nudiť nebudete. K dispozícii máte najrôznejšie aktivity od bowlingu, bedmintonu, futbalu či squashu, cez fitness kardio alebo minigolf, až po špeciality, ako je golfový trenažér alebo laserová strelnica. Využiť tiež môžete požičovňu elektrických bicyklov a vyraziť na výlet po okolí.

Hotel S-centrum Děčín

Hotel S-centrum Děčín

Ústecká 1945/10, 40502 Děčín 2 , Děčín
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SILIKE C.S s.r.o. IČ: 26471868


731652281

hotel@s-centrum.com

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 170 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
1,3 km
Zjazdovka
30 km

Tipy na výlet

Děčín

Děčín Tip na výlet

Severočeské mesto Děčín sa rozkladá v kotline na brehoch rieky Labe na rozhraní Českého Švajčiarska a Českého stredohoria. Dominantou mesta je zámok Děčín vypínajúci sa na skale nad sútokom riek Labe a Ploučnice. Ide o jednu z najnavštevovanejších historických pamiatok regiónu.

Na druhej strane od zámku sa týči skala zvaná Pastierska stena s obľúbenou výletnou reštauráciou, odkiaľ je prekrásny výhľad na mesto a zámok. Vyznávači adrenalínu si na Pastierskej stene môžu vyskúšať prvú českú via ferrata v centre mesta. Pre milovníkov zvieratiek je tu zase zoologická záhrada. Vodné radovánky si po celý rok užijete v Aquaparku Děčín. Ako na dlani uvidíte celé mesto z rozhľadne na vrchu Děčínsky Sněžník.

Viac informácií
České Švajčiarsko
České Švajčiarsko
Pravčická brána
Pravčická brána
Hrad Kokořín
Hrad Kokořín