Vyrazte na Benátsku promenádu ​​a užite si nádhernú dovolenku len 100 m od pláže, v Hoteli Margherita ***. Vychutnáte si výbornú polpenziu, relax na pláži (slnečník a ležadlá budete mať k dispozícii) aj výlety po okolí - návštevu romantických Benátok rozhodne nesmiete vynechať!

O ubytovaní

Hotel Margherita *** sa nachádza v krásnom talianskom prístavnom meste Lido di Jesolo, ktoré je súčasťou tzv. Benátskej riviéry. Hlavným lákadlom tejto lokality je celých 15 km piesočných pláží, tešiť sa ale môžete aj na krásnu architektúru, bohatú kultúru a úžasnú gastronómiu.

Nudiť sa tu rozhodne nebudete. V letovisku nájdete aquapark Aqualandia (500 m), najväčší v Taliansku, lunapark New Jesolandia (3,6 km) so zábavnými atrakciami, motokáry Pista Azzurra (2,7 km), Tropicarium Park (2,3 km) s exotickými zvieratami alebo morské akvárium Sea Life (3 km). Preslávené sú aj miestne kluby, bary a diskotéky. Pri svojich potulkách mestom určite zavítajte do štvrte, ktorá sa prezýva talianske Miami. Medzi modernými budovami a luxusnými komplexmi sa tu budete cítiť skutočne ako v americkej metropole.

Za pamiatkami vyrazte do neďalekých Benátok (27,2 km), tie si skrátka nemôžete nechať ujsť. Navštívte Námestie sv. Marca s bazilikou a Dóžov palácom, prejdite visutý most Rialto a užite si romantickú plavbu na gondole Veľkým Kanálom. Preskúmať môžete tiež benátske ostrovy Murano (27,2 km), Burano (19,6 km) a Torcello (20,6 km), neďaleké letovisko Caorle, alebo prístavné mesto Terst s kúzelným zámok Miramare. Okolie je skvelé aj k rôznym peším a cyklistickým výletom.

More a pláže

Len pár krokov od hotela (100 m) nájdete krásnu, širokú pláž s jemným, zlatistým pieskom. Tá je súčasťou 15 km dlhého pásu pláží, ktorým je Lido di Jesolo známe, príležitostí na kúpenie je tu teda neúrekom. Pláže sú tu udržiavané, môžu sa pochváliť aj ocenením Modrej vlajky za čistotu prostredia. Nechýbajú ležadlá a slnečníky na zapožičanie, občerstvenie, ale aj zázemie pre najrôznejšie športy.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej dvojlôžkovej izbe s balkónom a vonkajším posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, toaletou a bidetom. K vybaveniu izby patrí dvojlôžková posteľ, písací stôl, klimatizácia, telefón, televízia, trezor a WiFi pripojenie. Z okien izby si užijete čiastočný výhľad na more.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na sviežej stredomorskej kuchyni, jedlo si môžete dať aj vonku na terase a užiť si svieži morský vzduch a krásny výhľad. Váš obľúbený drink vám potom naservírujú v hotelovom Lobby bare.

Niečo naviac

Využite možnosti zapožičania bicyklov a užite si krásne výlety okolitou krajinou.

Hotel Margherita ***

Hotel Margherita ***

Piazza Marina, n° 2 , Lido di Jesolo
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc - do 15 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,5 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,5 km

Tipy na výlet

Benátky

Benátky Tip na výlet

Do talianskych Benátok jazdia ľudia za romantikou už dlhé roky. Mesto je vlastne jeden veľký prístav postavený na plytkej lagúne. Jeho historické centrum bolo v roku 1987 vyhlásené za pamiatku UNESCO, o historické skvosty teda nie je núdza. Nechajte sa ale zlákať i plavbou v gondole po kanáli Canal Grande, ktorý je dlhý 4 km. Tvorilo tu veľa umelcov a narodil sa tu skladateľ Antonio Vivaldi, o inšpiratívnu atmosféru teda nebude núdza.

Viac informácií
Bibione
Bibione
Termály Bibione Thermae
Termály Bibione Thermae
Vodný park Aquasplash
Vodný park Aquasplash