Vydajte sa do talianskej časti Benátsko, konkrétne do letoviska Eraclea Mare, a užite si taliansku kuchyňu, miestne víno aj krásy okolitých miest. Bývať budete v Kempe Portofelice, kde na vás čakajú útulné mobilheimy vhodné pre 2 až 4 osoby + jedno dieťa do 16 rokov, ktoré je zadarmo v cene. Zábavu si užijete vo vonkajších bazénoch a taktiež v mori, ktoré budete mať buď hneď pri ubytovaní, alebo do 500 m.

O ubytovaní

Portofelice Small Camp IT sa nachádza v talianskom regióne Veneto na severnom pobreží Jadranského mora. Tento kemp s vybavením zodpovedajúcim štandardu 4*** a ponúka množstvo vyžitia pre deti i dospelých.

Obrovskou výhodou kempu ležiaceho v malebnom borovicovom lese je jeho poloha – jedinečné Benátky sú odtiaľto vzdialené len 50 km. Zaujímavým zážitkom je výlet do Benátok parníčkom vaporetto, ktorý vypláva z prístavu Cavallina (25 km). Na pamiatky je bohaté aj hlavné mesto regiónu - Treviso (55 km), ktorá dalo vzniknúť známemu šumivému vínu prosecco aj legendárnemu talianskemu dezertu tiramisu. Najväčšie stredisko benátskej oblasti Lido di Jesolo je vzdialené iba 10 km. Okrem nádhernej takmer 15 km dlhej piesočnej pláže tu nájdete krásnu pobrežnú promenádu, mnoho zábavných parkov, aquaparkov a skvelých reštaurácií.

Kde budete spať?

Domček single (16 m² + terasa 8 m²) sa skladá z jednej miestnosti s oddelenými posteľami pre 2 dospelých a pohovkou, ktorá slúži ako prístelka pre 1 dieťa do 6 rokov. K vybaveniu patrí ďalej WiFi pripojenie a satelitná televízia. Súčasťou je aj plne vybavený kuchynský kút s chladničkou, varičom, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a riadom. Vo vlastnej kúpeľni so sprchou nájdete uteráky. K domčeku patrí terasa.

Domček standard (32 m² + terasa 16 m²) sa skladá z dvoch spální s oddelenými posteľami pre 4 osoby a obývacej časti s rozkladacou pohovkou, ktorá poslúži ako prístelka pre 1 dieťa do 16 rokov. Súčasťou plne vybaveného kuchynského kúta je chladnička, varič, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a riad. Vo vlastnej kúpeľni so sprchou nájdete uteráky. K vybaveniu patrí ďalej WiFi pripojenie a satelitná televízia. K domčeku patrí terasa s posedením.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v areáli kempu je reštaurácia, supermarket či zmrzlináreň.

Kde budete relaxovať?

Areál kempu leží priamo pri pláži. Okrem mora si vodné radovánky užijete aj v bazéne a vírivke.

Cestujete s deťmi?

Na deti čaká množstvo hier a zábavy v Kids Clube a počas animačných programov.

Niečo naviac

Nudiť sa v tomto kempe rozhodne nebudete. Nechýba tu zázemie na lukostreľbu, volejbal, tenis, mini golf a, samozrejme. vodné športy. Do tela si môžete dať aj v posilňovni. Vďaka požičovni bicyklov môžete okolie kempu objavovať aj zo sedadla bicykla.

Small Camp Portofelice

Small Camp Portofelice

Viale del Fiori 15 , Eraclea Mare
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Small Camp S.R.L. IČ: SCUSUBM70N


+48661640640

info@smallcamp.coop

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zadarmo pre 1 auto

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7,9 km
Vzdialenosť od mora
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10,6 km