Ubytujte sa v Hoteli Panorama *** v Lido di Jesolo, talianskom letovisku blízko Benátok. Užijete si hotelovú pláž len 200 m od hotela aj raňajky formou bufetu. V cene balíčka je tiež požičanie bicyklov a v meste nájdete zábavné parky či akvárium.

O ubytovaní

Hotel Panorama *** sa nachádza v obľúbenom letovisku Lido di Jesolo vo vzdialenosti iba 20 m od mora. 15 km dlhá piesočná pláž je tvorená veľmi jemným pieskom a je známa vďaka svojmu pozvoľným a bezpečným vstupom do mora. Súčasťou hotela je súkromná pláž s lehátkami slnečníkmi pre hostí. Vďaka svojej skvelej rozlohe uspokojí Lido di Jesolo bez rozdielu rodiny s deťmi, mladých vyznávačov rušnej zábavy aj hľadačov pokojnejších zákutí. Pozdĺž letoviska vedie nádherná promenáda s obchodíkmi, reštauráciami a kaviarňami. O zábavu počas pobytu rozhodne núdza nebude. V blízkosti hotela nájdete aquapark (8 km), lunapark Jesolandia (1 km), akvárium so žraločou expozíciou (1,5 km) či zoologickú záhradu (1 km) . Počas návštevy tejto časti Talianska na severnom pobreží Jadranu by ste rozhodne mali navštíviť úchvatné Benátky (50 km) - svetoznáme mesto na lagúne s typickými kanálmi, mostmi a námestiami. Mesto Padova (90 km) zase ponúka veľa stredovekých pamiatok. Zaujímavé je aj ostrovné mesto Chioggia (90 km) s veľmi bohatou históriou, malebnými úzkymi uličkami a kanálmi pripomínajúcimi Benátky.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s balkónom. Každá izba je vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, televíziou, trezorom a telefónom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v príjemnej hotelovej reštaurácii s terasou vychutnáte bohaté raňajky vo forme bufetu. Ranný bufet zahŕňa pestrú ponuku medzinárodných pokrmov, čerstvého pečiva, nápojov, ovocia a mnoho ďalšieho.

Hotel Panorama *** (Lido di Jesolo)

Hotel Panorama *** (Lido di Jesolo)

Via Bafile 343 20° acc. al mare , Lido di Jesolo
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Panorama S.n.c. Di Stella Secchiati e Alessandra Zotti IČ: 03166140271


+390 421 370 145

info@hotelpanorama-jesolo.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 m
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,3 km