Zrelaxujte a povzbuďte telo i myseľ na dovolenke v Apartmánoch Ostróda, ktoré ležia v oblasti plnej jazier (na dosah budete mať aj známe Mazurské jazerá)! Zažijete skvelú zábavu v aquaparku, vyplavia sa vám endorfíny rôznorodými pohybovými aktivitami a budete rozmaznávať svoje telo ozdravnými procedúrami a masážami. Môžete navyše využiť aj osobné konzultácie s dietológom. Nemusíte sa ale báť, žiadna prísna diéta na vás nečaká. Naopak, užijete si chutnú polpenziu neobmedzený prísun čerstvej filtrovanej vody.

O ubytovaní

Apartmány Ostróda nájdete v rovnomennom meste na severovýchode Poľska, v Varmijsko-mazúrskom vojvodstve. Táto oblasť neďaleko Mazurských jazier je známa predovšetkým pre krásne prírodné scenérie, ale aj bohaté kultúrne dedičstvo.

Stredom pozornosti sú v okolí Ostródy miestne jazerá. Na brehu najväčšieho z nich, jazera Drwęca, nájdete krásne bulváre plné kaviarní, barov a reštaurácií, jazerné pláže pozývajúce na kúpanie a vodné športy alebo cyklotrasy vinúce sa krásnymi prírodnými scenériami. Môžete sa vydať na plavbu loďou po jazere, alebo preplávať svetoznámym kanálom až k mestu Elbląg. To je z poľských miest jedným z najstarších a zároveň má najnižšiu nadmorskú výšku.

Podivuhodný je už samotný Elblągský kanál, ktorým sa k mestu dostanete. Funguje už viac ako 150 rokov a jeho sofistikované technológie umožňujú lodiam prekonať výškový rozdiel 100 m. Bohatá história mesta Elblag zase zaistila, že je miestne Archeologicko-historické múzeum plné unikátnych historických exponátov. Z pamiatok si nenechajte ujsť najmä gotickú katedrálu sv. Mikuláša z 13. storočia s 97 m vysokou vežou a vyhliadkovou terasou alebo Kostolný chodník, úzky priechod, ktorý predtým spájal tri kostoly Starého mesta.

Kde budete spať?

Izba Standard (20 m²) je klimatizovaná a disponuje balkónom. K vybaveniu izby patrí televízia so širokým výberom kanálov, trezor, chladnička, sada na prípravu kávy a čaju a pracovný stôl so stoličkou. Nechýba vlastná kúpeľňa a WiFi pripojenie.

Izba Premium má rovnaké vybavenie ako variant Standard (klimatizácia, vlastná kúpeľňa, televízia, WiFi, sada na prípravu kávy a čaju, minibar, trezor, pracovný stôl, balkón), navyše ale zahŕňa aj hotelovú kozmetiku a toaletné potreby, župany , papuče a čerstvú vodu.

Na čom si pochutnáte?

V raňajkovej reštaurácii vám každé ráno nachystajú bohaté raňajky formou bufetu. Pochutnáte si na syroch, údeninách, paštétach, vajciach, zelenine, pečive, cereáliách, mliečnych produktoch a ďalších dobrotách. Večera môže byť buď formou ľahkého bufetu so šalátmi a polievkami, alebo servírovaná s tromi chodmi. Súčasťou apartmánového komplexu je tiež kaviareň Krótka piłka, kde si každý deň môžete pochutnať na káve, ovocných koktailoch, dezertoch, slaných pochúťkach a ďalším.

Kde budete relaxovať?

Apartmány Ostróda sú priamo prepojené s aquaparkom Aqua Ostróda, kde si podľa chuti oddýchnete aj zašportujete. K dispozícii budete mať plavecký bazén (25x12,5 m), 2 rekreačné bazény s hydromasážou (31 °C), detský bazén (6x6,7 m) so šmykľavkami a ďalšími atrakciami, divokú rieku s ostrovom, 2 vírivky, 3 sauny (fínska, parná, infračervená), relaxačnú sprchu, odpočinkovú miestnosť, soľnú jaskyňu a aquafitness.

Apartmány Ostróda

Apartmány Ostróda

Wyszyńskiego 11A , Ostróda
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Platinum Ostróda - Spółdzielnia IČ: 367554205


+48 517 961 719

recepcja@apartamenty-ostroda.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,1 km