Luxus len kúsok od centra Krakowa. Wellness pobyt pre dvoch v Apis Hoteli*** so vstupom do saunového sveta, bohatými raňajkami či gurmánskou večerou a balíčkom zliav. Objavte mesto plné histórie a pamiatok UNESCO.
Luxus len kúsok od centra Krakowa. Wellness pobyt pre dvoch v Apis Hoteli*** so vstupom do saunového sveta, bohatými raňajkami či gurmánskou večerou a balíčkom zliav. Objavte mesto plné histórie a pamiatok UNESCO.

Ubytovanie len kúsok od centra Krakowa v Hoteli Apis***

Nie náhodou sa poľský Krakow stal mestom básnikov a spisovateľov a získal ocenenie Mesto literatúry UNESCO za rok 2013. Nechajte sa inšpirovať múzou tejto jedinečnej európskej metropoly a prežite tu napríklad romantický víkend vo dvojici.

Hotel ponúka svojim hosťom príjemnú osobitú atmosféru a tiež vynikajúcu polohu len kúsok od centra mesta. Vďaka skvelej dostupnosti mestskej hromadnej dopravy ste v centre behom pár minút.

Izby sú luxusne zariadené, disponujú vlastným sociálnym zariadením, individuálne nastaviteľným kúrením, fénom, SAT- TV aj internetovým pripojením. Majitelia hotela mysleli naozaj na všetko. Na požiadanie vám personál zapožičia žehličku aj dennú tlač. Ak chcete prísť s celou rodinnou, uvítate možnosť ubytovať sa v rodinnom apartmáne.

O kvalitu služieb sa naozaj nemusíte obávať. V roku 2014 hotel získal Certifikát Zlatého štandardu a od januára 2016 sa bude pyšne radiť medzi hotely so 4*.

Ak hľadáte miesto pre jedinečné kulinárske zážitky, zájdite do hotelovej reštaurácie. Ponúka veľkú škálu modernej aj tradičnej európskej kuchyne, môžete ochutnať poľské špeciality, alebo napríklad bezlepkovú či vegetariánsku stravu. Kuchári si zakladajú na čerstvosti a kvalite potravín, rovnako tak ako na spokojnosti svojich zákazníkov.

Relaxácia vo wellness - oddych od stresu a napätia

Relax-zóna hotela zahŕňa suchú i parnú saunu, relaxačnú zónu aj posilňovňu. K dispozícii je každý deň od 8.00 - 23.00 hod. Príjemnú atmosféru pocítite už pri vstupe do wellness centra, ktoré je príjemne vyhriate a hrá tu relaxačná hudba.

Hotel ďalej ponúka služby masážneho a kozmetického salóna, v ktorých pracujú skutoční odborníci. Ak máte teda problém s chrbtom či sa cítite stuhnutí po nekonečnom dni v práci, určite si doprajte príjemnú masáž, zaslúžite si to.

UNESCO Krakow s drakom a najväčším poľským aquaparkom

Centrum mesta je plné pamiatok, ale zároveň nie je príliš rozsiahle. Veľa možností nájdete aj v okolí Krakowa. Čo sa teda dá v tomto sympatickom meste podniknúť?

  • Hrad Wavel - priamo pri hrade zapísanom na prestížnom zozname UNESCO nájdete dračiu jaskyňu so sochou sedemhlavého "monštra", ktoré podľa povesti sužovalo mesto.
  • Jaskyňa Wieliczka - táto špeciálna soľná jaskyňa je dnes súčasťou UNESCA, zaujímavá je tu kaplnka alebo podzemné jazero.
  • Aquapark Krakow - veľa zábavy si užijete v najväčšom krytom aquaparku v celom Poľsku. K dispozícii je bazén s ôsmimi tobogánmi (najdlhší meria 202 m) a šmýkalkami. Nechýbajú ani masážne lôžka na relaxáciu, vlnový bazén alebo atrakcie pre deti (napr. Pirátsky ostrov).
Hotel Apis ****

Hotel Apis ****

29 Listopada 137 , Krakow
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdzisław Grabowski IČ: 350176512-00067


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná