Vyrazte do Robenstein Aktivhotela & SPA**** a užite si krásnu prírodu Bavorského lesa, úžasné výlety i dokonalý relax vo wellness centre s celkovou plochou 3 000 m² s vyhrievaným bazénom a saunami. Tešiť sa môžete aj na výbornú polpenziu, príjemné občerstvenie vo wellness Vital bare a bonusovú kartu Nationalpark-Card Bayerischer Wald plnú zaujímavých zliav.

O ubytovaní

Štýlový Robenstein Aktivhotel & SPA **** sa nachádza pri mestečku Zwiesel, v pôvabnej prírode neďaleko národného parku Bavorský les. Lokalita je ideálna pre najrôznejšie túry, športy aj relax. Vypravte sa sem za kráľovským odpočinkom, ktorý sa v kombinácii s bavorským pohostinstvom stane nezabudnuteľným zážitkom.

Na výlet si vyrazte do prírodnej rezervácie Hans-Watzlik-Hain (7,7 km), pomenovanej po známom básnikovi, alebo do prírodnej rezervácie Johannesruh (10,8 km) s krásnym lesom a pôsobivými skaliskami. Prejdite sa tiež po ceste Kneippweg (1,2 km) pozdĺž kanála na plavenie dreva, v ktorom trénoval svoje liečebné metódy spojené s otužovaním farár Kneipp.

V mestečku Bayerisch Eisenstein (10,6 km) môžete navštíviť Železničné múzeum (1,4 km) na mieste bývalého lokomotívového depa alebo kostol sv. Jána z Nepomuku so 45 metrov vysokou vežou. Za kultúrou sa vydajte aj do okolitých obcí, očarujúce je tiež kúpeľné mesto Bodenmais (9,7 km) so sklárňou Joska a skvele sa zabavíte v aquaparku v meste Zwiesel (3,1 km).

V zime si zase užijete stovky kilometrov udržiavaných bežeckých trás a skvelú lyžovačku. Len 6,6 km od ubytovania nájdete malé stredisko Winterarena Glasberg, 20 minút autom vás potom bude deliť od lyžiarskeho strediska Großer Arber s 9 zjazdovkami. Zájsť si môžete aj na českú stranu, napríklad do Skiareálu Belveder (23,3 km) so 7 zjazdovými traťami alebo lyžiarskeho strediska Špičák (23,8 km) so 7 zjazdovkami a štvorsedačkovou lanovkou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 90 komfortne vybavených izieb. Súčasťou izby je vždy kúpeľňa so sprchou alebo vaňou a k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie a smart televíziu.

  • Izba Junior meria 20 m² a je vybavená manželskou posteľou, posedením s kreslami a písacím stolom.

  • Apartmá Junior ponúkne plochu 38 m², na ktorej nájdete priestrannú manželskú posteľ, stolík s posedením a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia hotela sa môže pochváliť pestrou ponukou tradičných nemeckých jedál v modernom podaní, s originálnou inšpiráciou z najrôznejších svetových kuchýň. Vo wellness centre sa potom môžete občerstviť vo Vital Bare s ponukou čajov, ďalších nápojov aj ľahkých pokrmov. A večer si užite posedenie v štýlovom bare s elegantnou atmosférou, kde si vychutnáte svoj obľúbený drink za zvuku príjemnej hudby.

Kde budete relaxovať?

Úžasnú relaxáciu si doprajete v rozsiahlej hotelovej wellness zóne s celkovou plochou 3 000 m², kde nájdete vyhrievaný vnútorný bazén, lesnú saunovú dedinku s fínskou saunou, parným kúpeľom a infrasaunou, relaxačnú záhradu aj slnečnú. letnú terasu.

Robenstein Aktivhotel & SPA ****

Robenstein Aktivhotel & SPA ****

Stormbergerstraße 27 , Zwiesel
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Fidelity Hotels & Resorts GmbH IČ: HRB104388


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,9 km
Zastávka
3,7 km
Aquapark
3,1 km
Zjazdovka
6,6 km
Bežkovanie
7,3 km

Tipy na výlet

Bavorský les

Bavorský les Tip na výlet

Pohorie, ktoré tvorí jeden celok so Šumavou a rozprestiera sa pozdĺž českých hraníc, sa na nemeckej strane nazýva Bavorský les. Pre návštevníkov ponúka jedinečnú lesnú prírodu, horské jazerá a romantické údolia. Je tu veľa možností pre pozorovanie zveri. Ak zdoláte niektorý z vrcholkov ako je Veľký Javor, Lužná, Roklan alebo Ostrý, naskytne sa vám krásny výhľad do okolitej krajiny. V dobe ľadovej boli tieto vrcholky pokryté ľadovcom. Dnes tu ako pamiatku môžeme navštíviť ľadovcové jazerá - napríklad Roklanské jazero.

Časť Bavorského lesa bola vyhlásená za Národný park Bavorský les. Ide o najstarší národný park Nemecka. Turistom je k dispozícii viac ako 300 km značených turistických ciest a 200 km cyklistických trás.

Aké miesta nevynechať pri návšteve Bavorského lesa?

  • Chodník korunami stromov Neuschönau
  • Prírodný Kneippov kúpeľ v Spiegelau
  • Zvieracie výbehy pri Informačnom centre NP Bavorský les - Lužná
  • Za návštevu tiež stojí Dom divočiny pri Ludwigsthale, Jelenia obora v Scheuereck alebo Westernové mesto Pullman City.

Priaznivci zimných športov ocenia okolo 100 km bežeckých trás. Za zlého počasia sa môžete vydať do múzea histórie lesa a adrenalínový zážitok si odnesiete z Lanového parku na Kadernbergu.

Viac informácií
Zwiesel - klimatické kúpele
Zwiesel - klimatické kúpele
AQACUR Badewelt Bad Kötzting
AQACUR Badewelt Bad Kötzting
Chodník korunami stromov Baumwipfelpfad
Chodník korunami stromov Baumwipfelpfad