O ubytovaní

Hotelový komplex Dorint Resort & Spa **** sa nachádza v krásnom kúpeľnom mestečku Bad Brückenau v severozápadnom Bavorsku. Hotel zaujme svojou pôsobivou historickou budovou, ale aj rozsiahlym wellness centrom, kde si môžete dokonale oddýchnuť v malebnom prostredí.

Atmosféru kúpeľného mestečka môžete nasávať pri prechádzkach krásnymi parkami. Okrem zámeckého parku, ktorý obklopuje samotný hotel, tu nájdete aj kúpeľné parky Siebener (3,6 km) a Georgi (2,8 km). V mestečku sa nachádza aj 7 liečivých prameňov, ktoré môžete ochutnať počas svojich prechádzok. Medzi ďalšie zaujímavé miestne atrakcie patrí historické kino Rhön-Lichtspiele (3,5 km) a termálne kúpele Sinnflut (3,8 km).

Vydajte sa na výlet do prírody a preskúmajte okolitý prírodný park Bayerische Röhn. Prechádza tadiaľto turistický chodník Hochrhöner, ktorý patrí k najkrajším v Nemecku. Môžete tiež vystúpiť na vrcholy Kreuzberg (22 km), Rote Moor (29,6 km), Milseburg (38 km) a Wasserkuppe (31 km) alebo navštíviť známe kúpeľné mesto Bad Kissingen (29 km). V zime využite blízkosť niekoľkých lyžiarskych stredísk, ako je Arnsberg (23 km), a sieť bežkárskych tratí, ktoré obklopujú Bad Brückenau.

Kde budete spať?

Izba Standard má rozlohu 21-26 m² a vďaka možnosti prístelky je vhodná až pre 3 osoby. Interiér je zariadený v historickom štýle art deco s dreveným nábytkom a vysokými stropmi. K štandardnému vybaveniu patrí manželská posteľ, TV, konferenčný stolík s posedením a úložný priestor. K dispozícii je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WiFi pripojenie.

Izba Superior je novo zrekonštruovaná, moderná izba s rozlohou 30-38 m². Táto umožňuje aj prístelku. Jej výhodou je klimatizácia a obvyklé vybavenie: TV, stôl so sedením a úložný priestor. Samozrejmosťou je priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WiFi pripojenie na internet.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete bohatými raňajkami formou bufetu. A bude z čoho vyberať - sladké aj slané jedlá, regionálne špeciality aj medzinárodné jedlá, zo všetkého môžete ochutnať.

V elegantnej hotelovej reštaurácii Ludwig´s vám na obed a večeru naservírujú rafinované pochúťky. Jedálny lístok sa zameriava najmä na miestne jedlá pripravované zo surovín od miestnych dodávateľov. Navštíviť môžete aj reštauráciu Lola, ktorá ponúka najmä zdravé, ľahšie jedlá a výhľad na zámocký park.

Na kávu alebo drink vás pozýva útulný Atrium Lounge vo vstupnej hale alebo štýlový Bar Vestibül.

Kde budete relaxovať?

Perlou rezortu sú obrovské 3-poschodové kúpele Vital Spa s celkovou rozlohou 2 800 m². Môžete si tu zaplávať vo vnútornom a vonkajšom bazéne s vodopádom a masážnymi tryskami a zohriať sa v Rhön saune, rustikálnej saune, parnom a bylinkovom kúpeli. K dispozícii je aj veľká záhrada (4 000 m²) s plochou na opaľovanie, súkromné kúpele Rhön Loft vhodné pre páry a Vital Sport Fitness Centrum s najmodernejším vybavením.

Svoj wellness zážitok môžete umocniť jednou z relaxačných alebo liečebných procedúr alebo vyskúšať hodinu jogy či inú zaujímavú aktivitu.

Dorint Resort & Spa Bad Brückenau ****

Dorint Resort & Spa Bad Brückenau ****

Heinrich-von-Bibra-Strasse 13 , Bad Brückenau
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
10 km