Vydajte sa do (bavorského) raja dobrého jedla, krásnej prírody a zvučnej hudby a užite si dovolenku v Hoteli Rupertihof. Čaká vás bohatá polpenzia, vstup do blízkych kúpeľov s bazénmi a saunami a večery s hudobným sprievodom.

O ubytovaní

Hotel Rupertihof *** postavený v typickom bavorskom štýle v sebe ukrýva pohodlné izby aj wellness. Presvedčte sa o tom počas pobytu neďaleko rakúskych hraníc aj bavorských Álp, odkiaľ budete mať na dosah všetky lákadlá okolia. Prejdite turistické chodníčky v okolí alebo sa vyberte za oddychom do Kúpeľov Bergerbad s rozlohou až 3 000 m², ktoré sú od hotela vzdialené sotva 600 m. Ak vám kúpele priamo pri hoteli stačiť nebudú, zamierte do termálnych kúpeľov Rupertus Therme v Bad Reichenhalle (12 km), kde si môžete pozrieť i zvyšky hradného opevnenia či starú soľnú baňu Alte Saline. Za nezameniteľnou atmosférou svetoznámeho Salzburgu nemusíte cestovať ďaleko - mesto so všetkými svojimi UNESCO pamiatkami sa rozlieha sotva 10 km od hotela.

Kde budete spať?

Čaká vás ubytovanie v komfortných izbách s televíziou, rádiom, skrinkou na oblečenie a písacím stolom alebo posedením. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom, väčšina izieb disponuje i balkónom.

Na čom si pochutnáte?

Hotel si zakladá na domácej strave a produktoch od miestnych farmárov. V ústrety tu vychádzajú vegetariánom a na požiadanie aj vegánom. Raňajky sa podávajú formou bufetu a večer si pochutnáte na bavorskom bufete alebo na štvorchodovom menu. Núdzu tu nebudete mať o modernú kuchyňu, ani o nefalšované bavorské špeciality.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený oddych si doprajte priamo v hoteli. Vo wellness si zaplávate v krytom bazéne, zohrejete sa v dvoch saunách a dopriať si môžete tiež parný kúpeľ alebo oddych vo vírivke.

Cestujete s deťmi?

V hoteli myslia aj na najmenších hostí - v bohatom detskom kútiku na nich čaká bábkové divadlo, maliarsky set, bazénik s loptičkami, kuchynka či detský basketbal.

Niečo naviac

O zábavu je tu postarané aj vtedy, ak vonku práve prší. Zabavte sa v herni pre malých aj veľkých pri stolnom futbale, biliarde či pri stolnom tenise. A keď znovu vyjde slnko, požičajte si bicykle priamo na recepcii v hoteli a hor sa na túru!

Hotel Rupertihof ***

Hotel Rupertihof ***

Rupertiweg 17 , Ainring
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hansi Berger GmbH & Co.KG IČ: 326955150


+49 86 54 48 820

info@ruperti-hotels.de

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
0,1 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,5 km