Rodinná dovolenka v apartmánoch hotela Predigtstuhl Resort v Bavorsku, obľúbená oblasť St. Englmar. Užite si bazény a zábavu. V cene all inclusive, wellness, herňa i program pre deti. Kupóny majú celoročnú platnosť.
Rodinná dovolenka v apartmánoch hotela Predigtstuhl Resort v Bavorsku, obľúbená oblasť St. Englmar. Užite si bazény a zábavu. V cene all inclusive, wellness, herňa i program pre deti. Kupóny majú celoročnú platnosť.

Nezabudnuteľná dovolenka pre rodiny s deťmi v TOP lokalite

Plánujete rodinnú dovolenku a hľadáte lokalitu, kde sa zabavíte nielen vy, ale aj vaše deti? Hotelový areál Predigtstuhl Resort ponúka ideálne prostredie pre detské dobrodružstvá aj wellness raj pre dospelých.

Ubytovaní budete v jednoizbovom apartmáne 2+3 (cca 33 m²) s vlastnou kúpeľňou, WC, kuchynským kútom s chladničkou, posedením a balkónom alebo terasou, TV/SAT, telefónom.

All inclusive to je jedlo po celý den

Prečo sa na dovolenke starať o jedlo či zábavu? V Bavorsku sa o všetko postarajú za vás. Mezitým, čo sa deti budú hrať, dajte si trebárs niečo dobré na bare v rámci all inclusive.

All inclusive zahrňuje: raňajky formou bufetu, obedňajší snack (polievka a šalát od 12 - 13 hod), večere formou bufetov (tématické bufety niekoľkokrát týždenne), nealkoholické nápoje zo samoobslužnej nápojovej stanice 10 - 22 hod, alkoholické nápoje (sudové víno a pivo od 18 - 22 hod) v reštaurácii.


Zábava pre celú rodinu: wellness i herný park

V hoteli sa nachádza rodinný svet i wellness. Vyrazte do veľkého kúpacieho sveta s krytým bazénom i vonkajším bazénom (otvorený cca júl - september v závislosti na počasí) a saunovou časťou. Pre milovníkov športu je tu k dispozici fitness centrum. Užite si zaslúžený odpočinok, o vaše deti sa postarajú animátori (hovoriaci nemecky).

Čo všetko máte k dispozícii?

  • Rodinný svet „Familyworld“: vnútorná hracia hala so šmýkačkovým rajom, veľká lezecká veža, trampolína, stolný tenis, motokárová dráha s el. autami, „Soccer“ centrum. 
  • Wellness: s celkovou plochou cca 1500 m²: veľký kúpací svet s krytým bazénom, vodopádom, protiprúdom, rovnako tak ako Kneippova kúpeľ, vyhrievaný vonkajší bazén so šmýkačkou v lete, saunová časť s fínskou saunou a bio sanáriom, fitness.
  • Detské animácie: len v nemeckom jazyku (PO - PIA 5 hodín denne, 3 - 11 rokov).

Prežite jarnú či letnú dovolenku naplno

Okolie ponúka nespočetne veľa turistických trás a pre deti i plno možností vyšantiť sa.

  • Bavorský les leží na úpätí hory Pröller a Predigtstuhl, St. Englmar - vyhlásené klimatické kúpele.
  • Cesta korunami stromov s visutým mostom, vyhliadkou, trónmi veterných duchov a rozsiahlym areálom.
  • Veľký zábavní park Egidi-Buckel (St. Englmar, Grün) – mnoho zábavy pre všetky vekové kategórie, nechýba najdlhšia horská dráha vo východnom Bavorsku (vstup zdarma - spoplatnené iba niektoré atrakcie).
  • Sklenené dedinky - naozajstným zážitkom sú tiež „sklenené dediny“, ktorých sa nachádza v oblasti Bavorského lesa hneď niekoľko.
  • Deti i dospelí si určite užijú aj jazdu na koni či golf. Pre odvážnych je tu aj horolezecká stena alebo tandemové lietanie.

Pre milovníkov turistiky ponúka St. Englmar 50 km upravených turistických ciest. Okrem toho sa ponúka každý týždeň organizovaný program so službami sprievodcu. Lokalita je ideálna i pre cykloturistiku.


Vysnené miesto všetkých lyžiarov - stihnete koniec či začiatok sezóny

Užite si neskorú lyžiarskú sezónu, v prípade, že pôjdete koncom roka, tak naopak skorú. Hory Predigtstuhl a Pröller ponúkajú ideálne podmienky pre milovníkov hôr - 12 km zjazdoviek si užijete na lyžiach i snowboardu a 70 km bežeckých stôp zase nadchne bežkárov.

  • Lyžiarský vlek Predigtstuhl sa nachádza v St. Englmari. Zahrňuje dvojvlek „Doppelschlepper“ o dĺžke 1100 m, vlek „Herzerllift“ s 700 m a umelé zasnežovanie.
  • Lyžiarský vlek Kapellenberg: tu nájdu dostatok zábavy malí i veľkí. Je tu možnosť večerného lyžovania.
  • Lyžiarský vlek Grün/Maibrunn: bežkovanie, vlastná U rampa pre snowboardistov a dvojvlek. Možnosť večerného lyžovania a samozrejme občerstvenie v Annas Salettl u údolí stanice (cca 1 km od hotela).

Predigtstuhl Resort ***  (CK Nic než pryč)

Predigtstuhl Resort *** (CK Nic než pryč)

Am Predigtstuhl 2 , St. Englmar
Nemecko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná