Ubytujte sa v pokojnej časti maďarského Visegrádu, uprostred sviežej prírody Dunajského ohybu. V adult-friendly Patak Park Hoteli vás čaká oddych vo vírivke, fínskej saune alebo infrasaune. Pochutnáte si tu na polpenzii a zabavíte sa pri spoločenských hrách alebo futbale. V okolí vás čaká nespočetné množstvo historických a prírodných pamiatok - napríklad hrad Visegrád, Ostrihomská bazilika alebo Budapešť.

O ubytovaní

Adult-friendly Patak Park Hotel Visegrád sa nachádza v pokojnej časti maďarského mesta Visegrád, v obklopení krásnej prírody. Okolité romantické prostredie je ako stvorené na pobyt vo dvojici, na ktorý hneď tak nezabudnete. Vyrazte objaviť krásy Dunajského ohybu, kraja s dlhou históriou a kúzelnou prírodou.

Vďaka ubytovaniu v prírode zabudnete na stres a starosti. Do okolia známeho pod názvom Dunajský ohyb (1,9 km), po maďarsky Dunakanyar, môžete vyraziť na pokojné prechádzky aj pohodové cyklovýlety. Oblasť sa nachádza medzi Budapešťou a Ostrihomom v tesnej blízkosti slávneho historického mesta Visegrád (1,5 km). Spoločne s ďalšími pamiatkami a osadami pozdĺž Dunaja sa radí na zoznam UNESCO.

Pokiaľ milujete históriu, vaše srdce v tomto kraji zaplesá. Neďaleké centrum Visegrádu sľubuje pútavú exkurziu do minulosti. Dominantou starobylého mesta je majestátny hrad (3,3 km), ktorý sa týči na pravom brehu Dunaja. V centre mesta si zase prezriete Kráľovský palác Mateja Korvína (2,2 km) a mnoho architektonicky zaujímavých domov.

Z okolitých pamiatok nevynechajte Ostrihomskú baziliku a Kráľovský hrad (23,5 km), monumentálne dielo, ktoré vás svojou veľkosťou uhranie. Ďaleko to nebudete mať ani do národného parku Duna-Ipoly (5 km) s roklinou Rám-szakadék. Na jednodňový výlet potom vyrazte napríklad rovno do hlavného mesta - nádhernej Budapešti (38 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej a komfortnej izbe alebo apartmáne s vysokou úrovňou vybavenia. Nebude vám chýbať vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou. Súčasťou vybavenia je posedenie, písací stôl, televízia, minibar a klimatizácia. Na izbách nájdete aj župan, uterák do sauny a náhradný vankúš.

Na výber máte z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba Superior s dvojlôžkovou posteľou je štýlovo zariadená dreveným nábytkom. Interiér doplnený o francúzsky balkón s výhľadom pôsobí veľmi elegantne. V kúpeľni je vaňa alebo sprcha. Všetky izby majú krásny výhľad na les, záhradu hotela, alebo hory.

  • Apartmá s 1 spálňou má veľmi priestorný a vzdušný interiér. Skladá sa z obývacej izby, spálne a kúpeľne. Navyše je na izbe set na prípravu kávy a čaju, minerálna voda a papuče. Výhľad z apartmánu je na hotelovú terasu.

  • Apartmá Deluxe má dve poschodia, ktoré sa delia na spálňu a obývaciu izbu. K apartmánu patrí balkón s výhľadom na les a kúpeľňa s vaňou. Nechýba set na prípravu horúcich nápojov, minerálna voda a papuče.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je bistro a vináreň, ktoré sľubujú príjemný gastronomický zážitok. Jedálny lístok je plný sezónnych pokrmov tradičnej kuchyne, ktorá je pripravovaná výhradne z kvalitných a čerstvých surovín. Jedlá sú starostlivo a nápadito naservírované, a tak sú zážitkom aj pre oči.

V priestoroch bistra sa podávajú raňajky aj večere. Usadiť sa sem môžete aj počas dňa, keď si vyberiete niečo dobré z menu.

Zavítať je možné aj do vínnej pivnice, ktorá je klimatizovaná a štýlovo zariadená. V letných mesiacoch vás potom poteší krytá vonkajšia terasa priamo pri potoku.

Kde budete relaxovať?

Uprostred prírody vás čaká relax, na ktorý hneď tak nezabudnete. Hotel má vlastnú relaxačnú terasu, na ktorej si oddýchnete vo vonkajšej vírivke, fínskej saune a infrasaune.

Niečo naviac

Príjemným spestrením vášho pobytu bude vonkajší fitness park so 6 posilňovacími strojmi, ktoré potešia všetkých, ktorí chcú zostať v kondícii. Športovcom urobí radosť aj možnosť zahrať si stolný tenis, futbal alebo šípky. O svoju obľúbenú zábavu neprídu ani milovníci spoločenských hier, ktoré si môžu vybrať zo širokej ponuky. Cyklisti ocenia úschovňu bicyklov.

Patak Park Hotel

Patak Park Hotel

Mátyás kir. u.82 , Visegrád
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MM 2000 PLUS Kft. IČ: 13-09-078164


+36 30 915 3995

info@patakhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
6 km

Tipy na výlet

Ohyb Dunaja

Ohyb Dunaja Tip na výlet

Ohyb Dunaja, maďarsky Dunakanyar, je úsek Dunaja medzi Ostrihomom a Budapešťou. Táto oblasť je známa svojou úžasnou prírodou a historickým významom. Dunaj tečie medzi Börzsöny a Vyšehradskými kopcami. Ohyb Dunaja je hlavným turistickým cieľom v Maďarsku a je kandidátom na zápis do zoznamu svetového dedičstva UNESCO spolu s osadami pozdĺž Dunaja, stredovekým kráľovským centrom Vyšehrad a hradom Esztergom. V okolí si nenechajte ujsť Ostrihomskú baziliku, Visegrádsku citadelu a ostrov Szentendre a Skanzenfalut.

Mesto Visegrád
Mesto Visegrád
Hrad Visegrád
Hrad Visegrád
Ostrihom
Ostrihom