Chcete si užiť luxusnú dovolenku v nádhernom prostredí a dokonalom súkromí? Vyrazte do prepychového dreveného domčeka Treehouses Noszvaj! Protihlukové steny, terasa s privátnou vírivkou, klimatizácia a dizajnový interiér - toto naozaj nie je len nejaká chalúpka na strome. Navyše si užijete vyladený raňajkový balíček, vstup do panoramatickej sauny a pestré výlety, napríklad do neďalekých kúpeľných miest Eger a Bogács.

O ubytovaní

Štýlové domčeky Treehouses Noszvaj vyrástli v zeleni pri dedinke Noszvaj na úpätí Bukových hôr. Užijete si tu pobyt v súkromí, ale so všetkým moderným komfortom. Tešiť sa môžete aj na zaujímavé atrakcie v okolí – navštívte napríklad zámok De La Motte (2,2 km) a prejdite si krásnu zámockú záhradu a vnútorné expozície, vrátane pôsobivej vtáčej komnaty. Alebo vyrazte k Attilovmu prameňu (1 km) a užite si prechádzku na čerstvom vzduchu. Označenie „čerstvý“ je tu naozaj zaslúžené - Noszvaj je údajne obcou s najčistejším ovzduším v Maďarsku.

Necelých 8 km od ubytovania nájdete kúpeľné mesto Bogács so známym termálnym kúpaliskom, kde si oddýchnete v 9 bazénoch plných liečivej vody. O kúsok ďalej čaká ďalšie obľúbené mesto, Eger (9,6 km), ktoré je jedným z najnavštevovanejších miest v Maďarsku. Svoj podiel na tom majú vonkajšie termálne kúpele o ploche 5 hektárov s 13 bazénmi a nádherné Turecké kúpele s orientálnym interiérom. Medzi veľké lákadlá mesta patrí aj stredoveký Egerský hrad, v súčasnosti sídlo Hradného múzea Istvána Doboa, alebo ďalšie zaujímavé múzeá, napríklad Astronomické múzeum, Múzeum Beatles alebo Múzeum marcipánu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v luxusnom domčeku Superior, kde na ploche 38 m² nájdete spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s plochou televíziou, minibar, kuchynský kút (mikrovlnná rúra, kávovar), samostatnú toaletu a kúpeľňu so sprchovým kútom a sušičom vlasov. Z priestrannej terasy si užijete nádherný výhľad do okolia a o váš dokonalý komfort sa postará klimatizácia, protihlukové steny a WiFi pripojenie. V izbe budete mať pripravené aj župany, prezuvky a uteráky, aby vám naozaj nič nechýbalo.

Na čom si pochutnáte?

Príjemný začiatok dňa zaistí skvelý raňajkový balíček s čerstvým pečivom, zeleninou, domácimi údeninami a syrmi, maslom, vajíčkami, nátierkami a džemami, ovsenou kašou, ovocím, jogurtom, čajom, kávou, džúsom, smoothie, mliekom a medom.

V kuchynke si počas dňa môžete pripraviť niečo jednoduché na jedenie a v minibare nájdete drobné občerstvenie, nealko nápoje, pivo a víno. Za vyskúšanie rozhodne stojí aj reštaurácia v okolí, medzi populárne patrí napríklad reštaurácia Nomad (290 m) a pizzeria Rozmaring (200 m).

Kde budete relaxovať?

Priestranná vonkajšia terasa sa stane vašou oázou pokoja a relaxácie. Sadnete si do privátnej vírivky a užijete si dokonalý odpočinok v zátiší zelených stromov. Pôsobivý výhľad sa vám naskytne aj zo spoločnej panoramatickej fínskej sauny, ktorú môžete využívať medzi 10:00 a 18:00 hodinou.

Treehouses Noszvaj

Treehouses Noszvaj

Tósétány utca 20-22 , Noszvaj
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Lameapte Kft. IČ: 1009036337


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
13 km
Zastávka
0,2 km