Navštívte malebné kúpeľné mestečko Kehidakustány, ubytujte sa v Penzióne Demizson a užite si dovolenku plnú relaxácie. Od skvelých termálnych kúpeľov Kehida Termál budete len 10 minút chôdze a v okolí na vás čakajú krásne mestá Hévíz a Keszthely, rovnako ako obľúbené jazero Balaton. Tešiť sa navyše môžete aj na chutnú polpenziu a zábavu priamo v penzióne - čo si tak zahrať bowling?

O ubytovaní

Penzión Demizson sa nachádza v obci Kehidakustány v malebnom údolí Zala neďaleko Balatonu. Len asi 10 minút chôdze od penziónu sa nachádza hlavná atrakcia tejto oblasti - Kehida Thermal s vodnou plochou 2 400 m², 13 bazénmi, 94 metrov dlhým toboganom, vonkajšími kamikadze šmýkačkami, vonkajšími termálnymi bazénmi (34-36 °C), vírivkami a ďalšími atrakciami. Pre milovníkov pamiatok sú tu skanzeny Tájház a Mariska Udvar (2,1 km), Hrad Kehida s múzeom (950 m) a zrúcanina kostola Egyházaskustány (2,3 km).

Samozrejmosťou je výlet k legendárnemu Balatonu (19 km). Cestou môžete navštíviť obľúbené mestá Hévíz (11,8 km) a Keszthely (18,5 km). Dominantou Hévízu sú nádherné kúpele postavené priamo na jedinečnom termálnom jazere, pravdepodobne najväčšom svojho druhu na svete. V Keszthely si okrem termálnych kúpeľov môžete pozrieť aj nádherný Palác Festetics a množstvo zaujímavých múzeí vrátane múzea bábik a marcipánu.

Kde budete spať?

Izby v penzióne sú útulné, pohodlne zariadené a každá má vlastný vonkajší balkón s pekným výhľadom na okolie. K dispozícii budete mať aj vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba s terasou má rozlohu 20 m² a okrem manželskej postele obsahuje aj malú chladničku, TV, sušič vlasov, úložný nábytok a stôl s posedením.

  • Trojlôžková izba s terasou má rozlohu 20 m² a je vybavená manželskou posteľou a samostatným lôžkom. Súčasťou izby je aj TV, sušič vlasov, chladnička, odkladacie skrinky a priestor na sedenie.

  • V štvorlôžkovej izbe s terasou (38 m²) sa vyspíte na 2 manželských posteliach. Súčasťou izby je TV, chladnička, sušič vlasov, úložné skrinky a priestor na posedenie.

  • Päťlôžková izba s terasou má rozlohu približne 68 m². Okrem pohodlných postelí je v izbe aj TV, priestor na posedenie, úložný nábytok a sušič vlasov.

  • Šesťlôžková izba s terasou (70 m²) je vybavená 3 manželskými posteľami a jej súčasťou je aj TV, úložný nábytok alebo sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Penzión nemá klasickú dennú reštauráciu, priamo v penzióne sa podávajú len bohaté raňajky formou bufetu. Polpenzia sa podáva v rodinnej reštaurácii Kehida Gate (400 m od penziónu), kde môžete ochutnať nielen maďarské špeciality, ale aj domácu pizzu. Okrem toho sa tu pravidelne konajú hudobné večery a grilovanie.

Niečo naviac

Môžete si tiež užiť širokú škálu aktivít, zahrať si bowling, šípky, stolný futbal, biliard atď. alebo športovať na vonkajšom ihrisku.

Demizson Panzió

Demizson Panzió

Petőfi u 10. , Kehidakustány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Európa Holiday Kft. IČ: 0109941635


+36 70 424 62 00

demizsonpanzio@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,3 km

Tipy na výlet

Liečivé a zážitkové kúpele Kehida Termál

Liečivé a zážitkové kúpele Kehida Termál Tip na výlet

Pokiaľ sa rozhodnete vydať sa do liečivých a zážitkových kúpeľov Kehida Termál, tak nielenže urobíte niečo prospešné pre vaše zdravie, ale zároveň sa výborne zabavíte! Okrem sauny a bazénov s termálnou a liečivou vodou s teplotou 34 - 36 °C sa môžete tešiť na 94 metrov dlhý tobogán, 13 bazénov, divokú rieku alebo ostrovček s vírivkou. V prípade, že dostanete chuť na pivo alebo niečo ostrejšie, poteší vás bar, ktorý je zapustený priamo do bazéna. Vnútorný areál je otvorený celoročne od 9:00, vonkajší iba počas leta.

Viac informácií
Mesto Hévíz
Mesto Hévíz
Keszthely
Keszthely
Balaton
Balaton