Oddýchnite si v maďarských kúpeľoch Eger, spoznajte zaujímavé pamiatky a ochutnajte miestne víno. V cene balíčka je ubytovanie v Park Hoteli Minaret *** v centre kúpeľného mesta a stravovania vo forme chutnej polpenzie.

Overené Travelkingom

“V Egeri som strávila krásny pobyt, a to aj napriek daždivému počasiu. Vďaka polohe Park Hotela Minaret *** boli všetky atrakcie vzdialené len pár minút chôdze. Navyše som z komfortnej izby mala nádherný výhľad! Chutné raňajky mi dodali energiu na zvyšok dňa, po výletoch som sa zase tešila na večeru. Najviac ma očarili miestne Turecké kúpele, kuchyňa a víno. Eger aj Hotel Minaret sú perfektnou voľbou, pokiaľ sa chcete ponoriť do lokálnych chutí a histórie.” Prečítajte si celú recenziu

Fanni Soós - Marketingový tím
Osobne overené v: Decembri 2022

O ubytovaní

Park Hotel Minaret *** sa nachádza priamo v centre maďarského mesta Eger, vo vinárskej oblasti neďaleko Bukových hôr. Táto lokalita sa pýši siahodlhou históriou, ktorá na vás dýchne z krásnych dobových stavieb, vrátane stredovekého hradu. Veľkým lákadlom sú, samozrejme, miestne kúpele, ktoré tu nájdete rovno dvoje - Turecké kúpele (900 m) so stovkami rokov histórie a Mestské termálne kúpele (800 m) s areálom o ploche 5 hektárov a 13 bazény.

Hneď vedľa budovy hotela sa týči známa pamiatka z tureckej éry - štyridsaťmetrový minaret. Z terasy minaretu uvidíte historické centrum Egeru ako na dlani. Krátkou prechádzkou dôjdete aj na hrad Eger (700 m), v ktorého pivnici je zaujímavá expozícia o hradnom väzení. Za videnie ďalej stojí gotický biskupský palác (800 m) či slávna ulička Lajos Kossuth (600 m) s nádhernými barokovými palácmi. Milovníci vína by nemali vynechať návštevu vinárskeho Údolia krásnych žien (3 km), kde sa nachádza množstvo vínnych pivníc.

Na výlet si môžete vyraziť do neďalekého Egerszalóku (7,4 km). Jeho perlou je nádherný, moderný kúpeľný komplex a uvidíte tu aj jeden prírodný unikát - Soľný kopec s rozlohou 1 200 m² vytvorený vyvieraním minerálnej vody. Za ďalšími prírodnými krásami vyrazte do malebného údolia Szilvásvárad (27,6 km) a nechajte sa ohromiť kúzelným Závojovým vodopádom, preskúmajte jaskyňu Istállóskői a rozšírte si obzory v Lesnom alebo v Lesníckom múzeu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortne vybavenej izbe s klimatizáciou, televíziou, vlastnou kúpeľňou s fénom, malou chladničkou, televíziou a WiFi pripojením.

  • Dvojlôžková podkrovná izba meria 8-10 m² a nájdete ju na druhom alebo treťom poschodí hotela, odkiaľ si môžete užívať krásny výhľad na minaret alebo egerský hrad. Izba je vybavená 2 posteľami, ktoré môžu byť oddelené alebo spojené do dvojlôžka, a písacím stolom.

  • Trojlôžková podkrovná izba má plochu 14 m² a nájdete ju aj na hornom poschodí hotela. V izbe sú 3 jednolôžkové postele (z toho 2 spojené do dvojlôžka) a toaletný stolík.

  • Dvojlôžková izba Classic ponúkne viac priestoru (14-16 m²) a nájdete ho na prvom poschodí. Z izieb Classic budete mať výhľad na minaret a vnútorné nádvorie hotela, sú vybavené manželskou posteľou a toaletným stolíkom.

  • Trojlôžková izba Classic s plochou 14-16 m² ubytuje hostí na manželskej posteli a samostatnom jednolôžku. V izbe je tiež toaletný stolík a malý stôl so stoličkou na posedenie.

  • Štvorlôžková rodinná izba je v hoteli najväčšia (30 m²) a hodí sa predovšetkým pre rodiny. Zahŕňa dvojlôžko a 2 samostatné jednolôžkové postele.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s príjemnou záhradkou ochutnáte maďarské i medzinárodné špeciality. Hotel má aj svoju vlastnú vínnu pivnicu, kde sa organizujú ochutnávky vín so živou hudbou. Okolie Egeru je preslávenou vinárskou oblasťou. Vyskúšajte napríklad najslávnejšie miestne červené víno Býčia krv.

Park Hotel Minaret ***

Park Hotel Minaret ***

Knézich Károly utca 2 , Eger
Maďarsko

+(36) 36 517 000

info@minarethoteleger.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie v okolí za poplatok

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1 km