Vydajte sa do maďarského kúpeľného mestečka Bükfürdo a užite si odpočinok v termálnej vode. Walter Panzió ponúka komfortné izby a navyše si užijete polpenziu vo vedľajšom 4* hotel. Pri vybraných variantoch je v cene aj celodenný vstup do kúpeľov. Deti do 5 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Walter Panzió sa nachádza v srdci kúpeľného mestečka Bük, ktoré leží medzi podhorím rakúských Álp a Malou uhorskou nížinou. Druhé najväčšie maďarské kúpele Bükfürdő sú vzdialené len 2 km od penziónu. Vedľa kúpeľného areálu sa rozkladá jedno z najväčších golfových ihrísk v Maďarsku. Osvieženie tela i duše zažijete v Kneippovom parku (2 km), ktorého súčasťou je 510 metrov dlhý chodník na Kneippovu terapiu. Jedinečné zážitky na vás čakajú v zábavnom parku Napsugár (2 km) či v lezeckom areáli Krištáľová veža (1 km). V oblasti je bohato rozvinutá sieť cyklistických chodníkov. Kopce okolo Köszeg (20 km) ponúkajú ojedinelú príležitosť na zaujímavé výlety.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe vybavenej WiFi pripojením, LCD TV a minibarom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Stravovanie je zabezpečené v reštaurácii Mandola vedľajšieho štvorhviezdičkového hotela. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bufetu. Pochutnáte si tu na maďarských špecialitách i medzinárodnej kuchyne v zdravom poňatí. Dôraz je kladený na sezónnosť a lokálny pôvod surovín. Radi vám pripravia aj jedlá s ohľadom na potravinové intolerancie. V letnom období je v prevádzke terasa, na ktorej sa organizujú večery so živou hudbou. Osviežujúce nápoje a ľahké občerstvenie si môžete dopriať v lobby bare a wellness bare.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness centre Hotela Piroska nájdete vnútorný i vonkajší bazén s toboganom s atrakciami (trysky, turbogejzír, perlivá voda). V saunovom svete je možné sa prehriať vo fínskej, bio, infra aj parnej saune. K dispozícii je tiež tepidárium. Dopriať si môžete niektorú z masáží či kozmetických procedúr.

Walter Panzió

Walter Panzió

Kossuth utca 66. , Bük
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
IBB Muszaki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. IČ: 13-09-214202


+36 70 392 74 22

info@walterpanzio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Česky hovoriaci personál

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
2,5 km

Tipy na výlet

Kúpele Bükfürdo

Kúpele Bükfürdo Tip na výlet

Maďarské kúpele Bükfürdo sa nachádzajú v blízkosti mesta Bük pri hraniciach s Rakúskom a patria k celosvetovo známym kúpeľom. Hoci sú to jedny z najmladších maďarských kúpeľov, sú zároveň aj druhé najväčšie v Maďarsku. Areál kúpeľov sa rozprestiera na 14 hektároch a rozloha bazénov presahuje 5 200 m². V bazénoch vás bude liečiť termálna voda s teplotou 23 - 38 °C. Nájdete tu nespočetné množstvo plaveckých a zážitkových bazénov, nechýba ani saunový svet či priestory pre relaxáciu. Celodenné vstupné pre dospelého začína na 5 000 HUF, ale rozhodne túzo investíciu do vlastného zdravia a obnovy síl nebudete ľutovať.

Čo všetko môžete využiť v kúpeľoch Bükfürdo?

  • Bazénový kúpeľný komplex s viac ako 32 bazénmi s termálnou vodou, vzduchovými tryskami, chrličmi vody, protiprúdom, tobogánom, detským bazénom s bazénom a atrakciami.
  • Saunový svet s tepidáriom, parnými kúpeľmi, infra a fínskou, aromatickou i vonkajšou saunou s ochladzovacím bazénikom, s vírivkou, s Kneippovou kúpeľom a ďalšími špeciálnymi saunami. Personál navyše pripravuje aj jedinečné saunové seansy
  • Medical wellness so špeciálnymi kúpeľmi, relaxačnými masážami, teplými zábalmi a ošetreniami tela regenerujúcimi pokožku
  • BISTRO 1, vlastnú kúpeľnú reštauráciu s denne aktualizovanými ponukami, sezónne sa meniacou ponukou a la carte a ponukou denných zákuskov
  • Ubytovanie v blízkych hoteloch

V týchto kúpeľoch vám tunajšie pramene pomôžu najmä pri liečbe chorôb tráviaceho traktu (žalúdok, pečeň), gynekologických či metabolických ochorení (cukrovka, dna, obezita), porúch pohybového ústrojenstva (kĺby, chrbtica ), močového ústrojenstva a ďalších.

Viac informácií
Mesto Bük
Mesto Bük
Krištáľová veža
Krištáľová veža
Mesto Sárvár
Mesto Sárvár