Užite si parádny pobyt v Maďarsku len pár krokov od brehu Balatonu. Tokajer Wellness Panzió *** ponúka komfortné izby, raňajky formou bufetu a tiež parádne vyžitie. Je tu vnútorný i vonkajší bazén či vírivka, sauny, soľná jaskyňa, fitness a tiež futbal, biliard a stolný tenis. S radosťou vám zapožičajú tiež bicykle.

Overené Travelkingom

“Hotel má skvelú polohu blízko centra i Balatonu. Budete sa tu cítiť ako doma, personál totiž pozná každého hosťa. Izby sú dostatočne veľké a s balkónmi, kde si môžete vychutnať večerný drink. Pre deti je tu nové ihrisko, pri ktorom sú lehátka, takže rodičia môžu dohliadať na deti a zároveň odpočívať. Odporúčam navštíviť pláž Városi Strand a reštauráciu Halászcsárda na brehu Balatonu - majú skvelé posedenie s výhľadom na Balaton.”

Tamas Tutkovics - Obchodný tím
Osobne overené v: Júli 2021

O ubytovaní

Tokajer Wellness Panzió *** nájdete v maďarskom mestečku Keszthely, ktoré leží priamo na brehu presláveného Balatonu. Toto obrovské jazero sa prezýva „maďarské more“ a je jedným z najnavštevovanejších miest v Maďarsku. Užite si romantické prechádzky okolo vodnej hladiny, kúpanie v osviežujúcej vode, množstvo športových aktivít či leňošenie na jednej z pláží.

Nezabudnite si prejsť aj samotné mestečko Keszthely, ktoré je plné reštaurácií, cukrární a barov. Nájdete tu aj krásny barokový zámok Festetics (1,6 km), ten je treťou najväčšou aristokratickou budovou v Maďarsku. S deťmi zájdite do Minizoo (1,6 km) a všetky vekové kategórie určite nadchne Múzeum marcipánu s ochutnávkou. Zájsť si môžete aj do Múzea hudby a fonografie alebo napríklad Múzea Cadillacov či Balatonu.

Na výlet vyrazte do neďalekého kúpeľného mesta Hévíz (6,7 km). Aj to má svoje slávne jazero, tentoraz plné liečivej vody. Termálne jazero Hévíz patrí k najväčším svojho druhu na svete a kúpať sa v ňom dá po celý rok, aj v mrazoch si totiž udržuje príjemnú teplotu. Priamo na jazere boli postavené aj termálne kúpele, ich návštevu si rozhodne nenechajte ujsť. A ak chcete oblažiť telo nielen zvonku, ale aj zvnútra, zájdite si na Farmársky trh, kde si pochutnáte na tých najlepších maďarských špecialitách.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom z 32 izieb a apartmánu, ktoré sa nachádzajú v 3 budovách. Všetky izby sú klimatizované, v niektorých budete mať k dispozícii aj malú kuchynku.

Izba Standard (16 m²) je vybavená pohodlným dvojlôžkom, stolíkom s posedením, LCD televíziou, trezorom, chladničkou, balkónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou, županom a fénom.

Izba Tokajer Extra je opäť dvojlôžková, ale oproti variantu Standard o trochu väčšia (18 m²) a modernejšie vybavená. Ani tu nesmie chýbať kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom, balkón, televízia, trezor a chladnička. Súčasťou býva aj písací stôl a kreslá či malá pohovka na posedenie.

Trojlôžková izba (18 m²) zahŕňa manželskú posteľ a samostatné jednolôžko a má vlastný balkón. V kúpeľni nájdete sprchovací kút a fén, v spálni televíziu, kreslá so stolíkom na posedenie, minibar a trezor.

Apartmán 2+2 (32 m²) sa skladá z dvoch samostatných izieb a celkovo ubytuje až osoby. Nechýba klimatizácia, televízia, chladnička, trezor, kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom a balkón.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je reštaurácia so slnečnou terasou, v ktorej sa každé ráno podávajú chutné raňajky formou bufetu so širokým výberom studených i teplých jedál a nápojov. Cez deň si na terase môžete vychutnať kávu alebo pohár niečoho dobrého pri príjemnej konverzácii.

Svoju dovolenku môžete ešte vylepšiť večerným grilovaním, vonkajší gril je v penzióne k dispozícii, všetky pomôcky vám ochotne zapožičajú zadarmo a môžete si priamo na mieste zakúpiť uhlie na grilovanie.

Kde budete relaxovať?

Penzión má dve relaxačné zóny, tú vonkajšiu určite uvítate v lete, vnútorná je k dispozícii celoročne. Vo wellness centre nájdete vnútorný vyhrievaný bazén, vírivku, infra saunu, fínsku saunu, soľnú jaskyňu, solárium a fitness centrum s posilňovacími strojmi. Vo vonkajšej časti potom dva bazény (jeden je súčasne aj vírivkou), priestrannú záhradu a terasu s lehátkami určenú na opaľovanie.

Relaxačný zážitok môžete doplniť skvelou masážou, v ponuke je napríklad švédska masáž s levanduľovo-mandarinkovým alebo pomarančovo-škoricovým olejom, športová masáž s mätovo-rozmarínovým olejom, detoxikačná masáž, omladzujúca masáž tváre a dekoltu alebo antistresová masáž hlavy.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vyšantia nielen pri bazéne, ale aj na vonkajšom ihrisku s preliezkami, šmykľavkami a pieskoviskom.

Niečo naviac

Tešiť sa môžete tiež na najrôznejšie aktivity, v penzióne vám zapožičajú bicykle na výlety, loptičky či stolné hry, zahráte si tu tiež biliard, stolný futbal, ping-pong alebo šípky.

Tokajer Wellness Panzió

Tokajer Wellness Panzió

Apát utca 21. , Keszthely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Tokajer 97 Hotel Kft. IČ: 2009075147


+36 83 319 875

tokajersales@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 700 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,9 km
Zastávka
1,1 km