Ubytovanie v hoteli zo svetoznámej siete Park Inn, vynikajúca all inclusive po celý deň a neobmedzený vstup do termálnych kúpeľov s množstvom atrakcií, s ktorými je hotel priamo prepojený, tak vyzerá luxusná dovolenka. Dve deti do 6 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros **** sa nachádza priamo v srdci kúpeľného mestečka Zalakaros. Slávne kúpele s aquaparkom Zalakaros sú s hotelom priamo prepojené, a tak stačí za dokonalým relaxom prejsť iba pár krokov. Okolie navyše ponúka množstvo príležitostí na výlety. Pešo alebo na bicykli sa môžete po značených trasách vydať rovno od hotela napríklad k zrúcanine hradu v mestečku Zalavár (15 km).

Určite si zájdite aj k brehom jazera Balaton (33 km) a užite si kúpanie, vodné športy či romantickú plavbu loďou. Navštívte slávne kúpeľné mesto Keszthely (40 km), ktoré sa prezýva aj hlavným mestom Balatonu a zaujme množstvom múzeí a historických pamiatok, vrátane zámockého komplexu Helikon. Objaviť môžete aj malebný Hévíz (30 km) s najväčším biologicky aktívnym termálnym jazerom na svete a nádhernými jazernými kúpeľmi.

Kde budete spať?

Izby Standard sú príjemne priestranné, merajú 26 m², a dávajú na výber medzi variantom s manželskou posteľou alebo dvoma samostatnými jednolôžkami. V oboch prípadoch je možné pridať aj prístelku. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, televíziou, WiFi pripojením, trezorom, rýchlovarnou kanvicou, fénom, žehličkou a vlastnou kúpeľňou s luxusnou sprchou.

Rodinné izbyperfektným variantom na dovolenku s deťmi či s priateľmi, ubytujú totiž až 5 osôb na manželskej posteli, rozkladacej pohovke a 1 extra prístelke. Ponúkajú dostatok miesta (46 m²) a potešia navyše oddeleným obývacím priestorom s veľkým 46" televízorom, minibarom a županom s papučami. Vlastná kúpeľňa, WiFi pripojenie a klimatizácia už sú samozrejmosťou.

Na čom si pochutnáte?

Užite si autentické maďarské jedlá, miestne špeciality a medzinárodnú kuchyňu v priestrannej, svetlej a útulnej reštaurácii s dvoma terasami. Reštaurácia ponúka stravovanie formou bufetu, a to buď v rámci polpenzie alebo all inclusive. Pre najmenších hostí je pripravené špeciálne detské menu. Ochotný personál vám vyjde v ústrety aj v prípade špeciálnych požiadaviek. Ľahké občerstvenie alebo osviežujúci nápoj vám radi pripravia v niektorom z barov či kaviarní.

Kde budete relaxovať?

Hotel je priamo prepojený so slávnym kúpeľným areálom Zalakaros, ktorého súčasťou je aj moderný aquapark. Nájdete tu letné termálne kúpalisko, kryté kúpele a vonkajšie aj vnútorné liečebné centrum. Celkovo sa tu nachádza 25 bazénov s rôznou teplotou liečivej vody.

V kúpeľoch sa používa liečivá a termálna voda z viacerých prameňov s rôznymi teplotami. Zloženie termálnej vody v kúpeľoch Zalakaros je v Európe unikátne vďaka rozmanitosti a množstvu minerálnych látok a stopových prvkov. Medzi jej účinky patrí zlepšenie fungovania krvného obehu, zmiernenie bolesti svalov a problémov pohybového ústrojenstva, zlepšenie stavu kĺbov a ďalšie.

Samozrejmosťou je saunový svet s odpočivárňami a dopriať si môžete tiež niektorú zo širokej ponuky masáží či kozmetických procedúr. Pokiaľ vás počas zábavy či relaxácie prepadne hlad a smäd, zažeňte ich v niektorej z reštaurácií, barov či kaviarní.

Cestujete s deťmi?

Počas pobytu si malí hostia užijú zábavu v detskom svete, ktorý je súčasťou kúpeľov. Pre väčšie deti je tu toboganový park. Ďalej je k dispozícii detská herňa.

Niečo naviac

V roku 2019 prešli priestory kúpeľov rekonštrukciou. Môžete sa tešiť na renovované termálne bazény, pohodlné relaxačné zóny, slnečnú terasu a úplne nový bazén so slanou vodu.

Pre aktívnych hostí je k v hoteli k dispozícii aj fitness centrum.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Üdülő sor 1. , Zalakaros
Maďarsko

+36 93 920 103

info.zalakaros@parkinn.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 32 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 7 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Fitness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,5 km