Vydajte sa až na samotný juh Maďarska a užite si dovolenku v kúpeľnom mestečku Harkány. Ametiszt Hotel *** leží len 500 m od kúpeľov a vy do nich budete mať 1 až 4 vstupenky (podľa variantu). Čakajú vás tiež chutné raňajky a welcome drink.

O ubytovaní

Ametiszt Hotel *** sa nachádza na juhu Maďarska, v centre pokojného kúpeľného mesta Harkány iba 500 m od miestnych kúpeľov a cca 7 km od chorvátskych hraníc. Užijete si tu prechádzky po promenáde a mestským parkom s krásnou fontánou Zsolnay (850 m). Ďalšiu zaujímavú fontánu, Millennium, nájdete pred budovou radnice (260 m). Navštíviť môžete aj galériu a múzom Pál Futó (100 m), kde sa pokocháte dielami súčasných umelcov.

Na výlet sa vydajte do neďalekého mesta Siklós (5 km), kde je obľúbený stredoveký hrad z 13. storočia. Milovníci vína by nemali vynechať návštevu obce Villány (20 km), ktorá je centrom vinárskej oblasti a vynikajúce miestne víno tam ochutnáte na každom kroku. Navyše tu stojí aj Múzeum vína, kde sa zoznámite s tradičnými vinárskymi postupmi.

Na mnoho historických pamiatok láka mesto Pécs (25 km). Nájdete v ňom okrem iného starokresťanské pohrebisko s maľovanými hrobkami, ktoré je pamiatkou UNESCO. Dominantou mesta je katedrála z 11. storočia, vydať sa môžete aj do podzemia, kde si prejdete tajomný labyrint chodieb, alebo do továrne na porcelán a keramiku Zsolnay.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba má veľkosť 22-26 m². Väčšina izieb disponuje terasou alebo balkónom a klimatizáciou. Všetky disponujú televíziou, chladničkou, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom. Môžu byť vybavené manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami.

Trojlôžková izba meria 30 m² a nájdete v nej tri jednolôžka ako pri dvojlôžkovej variante, počítajte teda s televíziou, WiFi pripojením, vlastnou kúpeľňou a chladničkou, u väčšiny izieb je aj balkón alebo terasa a klimatizácia.

Na čom si pochutnáte?

Z dôvodu prebiehajúcej rekonštrukcie nie je hotelová reštaurácia v bežnej prevádzke, a servírujú sa tak iba raňajky formou bufetu. V okolí ale nájdete množstvo obľúbených reštaurácií, kde môžete ochutnať nielen maďarské špeciality.

Kde budete relaxovať?

O dokonalý relaxačný zážitok sa postará návšteva kúpeľov Harkány, kde na vás čaká vonkajšie kúpalisko o celkovej ploche 4 250 m² (2 termálne bazény, 2 plavecké bazény, vírivka, šmykľavka), termálne kúpele s plochou 2 098 m² (3 termálne bazény, 3 vírivky, relaxačný bazén, 2 detské bazény), fínska sauna, parná komora a ochladzovací bazénik. Iste si vyberiete aj zo širokej ponuky masáží a procedúr, napríklad parafínový zábal, bankovanie, medovú masáž a iné.

Ametiszt Hotel Harkány ***

Ametiszt Hotel Harkány ***

Szent István utca 26-28. , Harkány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Béda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. IČ: 0209064988


+36 72 279 339

info@ametiszthotel.hu

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
07:00 - 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,3 km