Vydajte sa do Maďarska a užite si nielen celodenný vstup do známych termálov Sára, ale aj neobmedzené wellness s horúcim kúpeľom, niekoľkými saunami a soláriom. V Penzióne Marben *** vás čakajú skvelé raňajky a welcome drink.

O ubytovaní

Penzión Marben *** s príjemnou rodinnou atmosférou sa nachádza v mestečku Hegykő v bezprostrednej blízkosti obľúbeného kúpeľného areálu Sá-Ra Termál (700 m). Dokonalý odpočinok zažijete tiež v termálnych kúpeľoch Balf, ktoré ponúkajú nádherné panoramatické výhľady na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy. Pri pobyte v tejto lokalite by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Neziderského jazera (3 km), ktoré je na Zozname pamiatok UNESCO. Neďaleký Šoproň (18 km) je plný historických pamiatok vrátane zachovaných stredovekých hradieb či malebného námestí Fő tér (1,5 km) s barokovými domami a morovým stĺpom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe. K vybaveniu izby patrí klimatizácia, satelitná televízia, WiFi pripojenie, telefón, trezor a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na raňajkách podávaných formou bufetu v hotelovej reštaurácii.

Kde budete relaxovať?

Pre maximálny komfort a odpočinok máte k dispozícii wellness centrum. V lete si zaplávate vo vonkajšom bazéne. V lete je v prevádzke vonkajší bazén. Deň vám zaručene spríjemní masáž. K dispozícii je tiež solárium.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je na záhrade pripravené drevené ihrisko.

Marben Panzió ***

Marben Panzió ***

Alsószer u. 1. , Hegykő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Marben Vendéglátó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. IČ: 08-09-011066


+36 99 540 250

info@marben.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén