Ubytovanie v tichej a pokojnej oblasti, ale zároveň blízko európskych veľkomiest a termálov - presne to vás čaká pri pobyte v Hoteli Korona Panzió. V tradičnej vidieckej budove vás čakajú príjemné a moderné izby, a tiež výborné raňajky alebo polpenzia. Těšit se můžete i na celodenní vstup do termálních lázní a vaše dieťa do 6 rokov bude mať celý pobyt s vami zadarmo.

O ubytovaní

Penzión Korona vás privíta príjemnou rodinnou atmosférou. Nachádza sa v mestečku Levél blízkosti hraníc so Slovenskom a Rakúskom. V neďalekom Mosonmagyaróvári (4 km) nájdete krásne historické centrum s množstvom barokových pamiatok aj stredovekým hradom. Navštíviť tu môžete tiež zaujímavé múzeá, galérie alebo napríklad interaktívnu expozíciu Futura o štyroch prvkoch života. Milovníci prírody by nemali vynechať návštevu Neziderského jazera (30 km), ktoré je na Zozname svetového dedičstva UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenom dvojlôžkovej izbe vybavenom televíziou a vlastnou kúpeľňou s uterákmi.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si pochutnáte na tradičnej domácej kuchyni. Svoj deň začnite raňajkami výberom z menu. Večeru si vyberiete z bohatej ponuky špecialít maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Rozhodne by ste mali ochutnať miestne lahodné pokrmy z bravčového a hovädzieho mäsa či z diviny. Na svoje si ale prídu aj vegetariáni a milovníci sladkého. Bohaté chute jedál zvýraznite správnym nápojom - na výber budete mať z vynikajúcich maďarských vín, rady kvalitných brandy, domácich sirupov, kvalitnej kávy a ďalšieho.

Korona Panzió

Korona Panzió

József Attila út 31. , Levél
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Niczki Korona Kft. IČ: 0809007449


+36 305 003 596

info@koronapanzio.com

Check In
00:00 - 24:00
Check Out
00:00 - 24:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
5,7 km
Zastávka
1,1 km