Ubytovanie len 500 metrov od termálneho jazera v centre mesta, bohatá polpenzia, neobmedzené wellness s termálnou vodou a na leňošenie sauny, bazén i vírivka. To všetko ponúka Hotel Fit Hévíz, v ktorom strávite perfektnú dovolenku.

O ubytovaní

Renovovaný Hotel Fit Hévíz sa nachádza v pokojnej časti mesta Hévíz neďaleko slávneho termálneho jazera s kúpeľmi (700 m). Historické centrum mesta s promenádou ponúka veľa barokových pamiatok, príjemnú promenádu aj známe farmárske trhy. V blízkom Keszthely (5 km) nájdete zámok Helios aj obľúbené múzeá (hračiek, jazera Balaton či marcipánu). K brehom jazera Balaton je to z hotela len 8 km. Krásnu okolitú prírodu môžete objavovať pri výletoch pešo, na bicykli aj na lodi.

Kde budete spať?

Hotel poskytuje ubytovanie v dvojposteľových izbách s vlastnou kúpeľňou, TV, chladničkou a klimatizáciou. Niektoré z nich majú balkóny a vy si tak budete môcť užiť krásny výhľad na okolitú krajinu.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Salvia sa tešte na bohaté bufetové raňajky, večere a šalátový bar. Na vyžiadanie je možné pripraviť aj špeciálne jedlá pre alergikov a diabetikov.

Kde budete relaxovať?

Za termálnou vodou nemusíte chodiť ďaleko - zaplávať si v nej totiž môžete priamo v bazéne v hotelovom wellness centre. To ďalej zahŕňa rôzne druhy sáun (fínsku, infračervenú, soľnú kabínu a aroma kabínu), vírivku a širokú ponuku masáží. Wellness je otvorené od 7:30 do 19:30 hodín.

Hotel Fit Hévíz ***

Hotel Fit Hévíz ***

Kossuth Lajos u. 76 , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vagabond Management Kft. IČ: 01-09-208546


+36 83 340 484

sales@hotelfitheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
13 km