Chcete si dopriať niečo naozaj špeciálne? Hotel Club Tihany **** na balatonskom polostrove Tihany sa môže pýšiť nielen polohou priamo na pláži, ktorú môžete využívať zadarmo, ale aj bazénmi či vynikajúcou polpenziou.
Chcete si dopriať niečo naozaj špeciálne? Hotel Club Tihany **** na balatonskom polostrove Tihany sa môže pýšiť nielen polohou priamo na pláži, ktorú môžete využívať zadarmo, ale aj bazénmi či vynikajúcou polpenziou.

Rodinná pohoda pri Balatone

Hotel Club Tihany **** leží na polostrove Tihany, ktorý vybieha hlboko do najväčšieho jazera v strednej Európe.

Ubytovaní budete v pohodlných izbách Standard s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, telefónom, minibarom a fénom. V izbách Standard sa môžu ubytovať maximálne 3 dospelé osoby alebo 2 dospelé osoby + 2 malé deti. K dispozícii je jedna pevná pohovka a jedna rozkladacia pohovka (braná ako prístelka). Na izbách je tiež WiFi, na ktorú sa môžete pripojiť na 20 minút zadarmo každých 24 hodín. Ak budete potrebovať viac minút pripojenia, je možné využiť neobmedzenú WiFi v spoločných priestoroch či zakúpiť kartu s kódom na recepcii (poplatok 1 500 HUF - cca 5 €).

Priplatiť si môžete aj izbu Superior, v ktorej na vás navyše čaká klimatizácia, balkón a možnosť prístelky.

Hotel ponúka veľa príležitostí zábavy pre dospelých aj pre deti, jedná sa teda o ideálnu lokalitu na rodinnú dovolenku.

Wellness ostrov a gastronómia

V modernom wellness centre hotela si užijete neobmedzený vstup do bazéna s výhľadom na Balaton, vírivky, sauny, paru, fitness aj bohatú ponuku masáží.

Polpenzia, ktorú máte v cene balíka, je príležitosťou, ako skúsiť to najlepšie z tradičnej maďarskej aj medzinárodnej kuchyne. Deň začnete raňajkovým bufetom, pri ktorom si vyberie každý a ukončíte elegantnou večerou v miestnej reštaurácii.

Kúpanie aj krásna príroda

Malebná krajina doplnená panoramatickým výhľadom na jazero Balaton je jednou z najväčších výhod pobytu. Ďalšou výhodou je pláž priamo pri hoteli, na ktorú máte vstup vrátane využívania lehátka zadarmo. Voda v Balatone je prijateľne teplá a kúpať sa zvyčajne dá už v máji.

Okrem šantenia vo vode si môžete napríklad urobiť prechádzku po brehu, navštíviť jedno z prístavných miest či kúpeľov alebo skúsiť vodné športy.

Hotel Club Tihany ****

Hotel Club Tihany ****

Rév u.3. , Tihany
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Club Tihany ZRT. IČ: 10187186-2-19


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná