Zažite leto plné zábavy na brehu Balatonu! Ubytujte sa v Hoteli Royal Mediterrán ****, kde na vás čakajú moderné izby, výborná polpenzia aj relax vo vírivke a saunách. Tešiť sa môžete tiež na množstvo aktivít, na zapožičanie sú tu bicykle na výlety alebo kajaky na plavbu po jazere. Nudiť sa skrátka nebudete.

O ubytovaní

Hotel Royal Mediterrán **** sa nachádza v meste Siófok, doslova na brehu legendárneho „maďarského mora“ – jazera Balaton. Milovníci vodných športov a kúpania tak budú mať pri Balatone cez leto o zábavu postarané. Veľa aktivít tu na vás ale čaká aj v ďalších ročných obdobiach.

Nadšení cyklisti si môžu prejsť legendárnu trasu Balaton Ring alebo iné zaujímavé cyklotrasy. Príjemnú prechádzku si užijete v parku Millennium (5,2 km) s okrasnou flórou i zaujímavými umeleckými dielami. Divokejšia príroda na vás čaká v prírodnej rezervácii Töreki (14,2 km) alebo na polostrove Tihany (21,9 km), ktorý je známy najmä bohatou populáciou vodného vtáctva.

Chcete sa na dovolenke hlavne baviť? Vyskúšajte jazdu na motokárach Balaton Go-Kart (3,4 km), pokorte lanové dráhy a zip lining dobrodružnom parku Zamárdi (12,1 km) alebo sa prejdite na bobovej dráhe v zábavnom parku Balatoni Bob (25,6 km). V cca 12 km vzdialenom Zamárdi sa navyše každoročne konajú hneď 2 hudobné festivaly - B my Lake Festival a Balaton Sound.

Ak vás zaujímajú aj pamiatky a história, vyrazte do Múzea svetovej vojny (10,9 km) a Múzea Imreho Kalmána (5,4 km) alebo preskúmajte historické pevnosti v okolí, napríklad Börevár (16,9 km), Kási vár (22,8 km) a Kereki (25,7 km).

Kde budete spať?

Izby v hoteli sú útulné, moderne vybavené, s interiérom ladeným do neutrálnych tónov. Každá je vybavená klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, malou kuchynkou, televíziou a WiFi pripojením.

  • Izba Standard meria 16 m² a je vybavená dvojlôžkovou posteľou a stolom so stoličkami. Túto izbu môžete zvoliť aj vo variante s výhľadom na Balaton.

  • Izba Superior je priestrannejšia, meria 25 m². Nechýba v ňom manželská posteľ a stôl so stoličkami.

  • Izba Deluxe ponúkne plochu 35 m² a nájdete v nej spaciu zónu s manželskou posteľou, stôl so stoličkami a rozkladaciu pohovku.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax si užijete vo vonkajšej hydromasážnej vírivke s krásnym výhľadom na jazero, alebo v saunovej zóne s fínskou saunou a infrasaunou. Odpočinok môžete ešte vyšperkovať niektorou z lákavej ponuky masáží.

Royal Mediterrán Hotel ****

Royal Mediterrán Hotel ****

Baross Gábor utca 27/B , Siófok
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sparadise Kft. IČ: 01-09183778


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Požičovňa bicyklov
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7,5 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
27,8 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je najväčšie jazero v strednej Európe a práve kvôli jeho veľkosti sa mu v maďarčine hovorí tiež Magyar tenger - Maďarské more. Dnes sa táto kedysi najobľúbenejšia letná destinácia stáva medzi Slovákmi opäť veľmi populárna. A niet divu, na svoje si tu prídu rodiny s deťmi, rybári, jachtári, surfisti, cyklisti i seniori. Mladí tu nájdu veľa možností zábavy až do ranných rodín, staršia generácia môže relaxovať v preslávených kúpeľoch. V okolí jazera sa ich nachádza hneď niekoľko.

Čo všetko môžete robiť pri Balatone?

  • vodné športy: napríklad surfing, vodné lyže, vodné bicykle
  • rybárčenie
  • pešia turistika
  • cykloturistika
  • kúpeľné procedúry

Z turistických cieľov možno menovať krásny barokový zámok Helikon, múzeum kočiarov či múzeum hračiek, v ktorom si deti budú pripadať ako v raji. Ak počas výletov vyhladnete, rozhodne nemusíte zúfať, pretože miestna ponuka pokrmov je naozaj široká. Dať si môžete napríklad aj u nás obľúbené langoše, rôzne upravované ryby alebo pikantnú rybiu polievku halászlé. Ďalej môžete vyskúšať túrógombóc - tvarohové knedle so smotanou a cukrom alebo studené ovocné polievky.

Viac informácií
Siófok
Siófok
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring
Tihany
Tihany