Zažite tú najlepšiu dovolenku v maďarskom Hévíze v luxusnom hoteli Danubius Health Spa Resort Aqua**** len kúsok od jazera. V cene all inclusive a neobmedzené wellness s bazény s termálnou vodou.

O ubytovaní

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel **** sa nachádza v kúpeľnom meste Hévíz neďaleko slávneho termálneho jazera (750 m). Malebné historické centrum mesta s promenádami, kaviarňami a preslávenými farmárskymi trhmi je doslova lákadlom k príjemným prechádzkam.

Dominantou Hévízu je spomínané termálne jazero, označované za najväčšie prírodné jazero s liečivou vodou na svete. Voda si tu udržuje príjemnú teplotu (nad 23 °C) po celý rok, dá sa v ňom tak kúpať v akomkoľvek ročnom období. Para, ktorá v zime stúpa nad hladinu jazera, by dokonca mala mať pozitívne účinky na dýchacie cesty a hlasivky.

Okrem plávania a vodných športov na jazere Hévíz môžete medzi svoje aktivity zaradiť aj cyklovýlety, napríklad okolo jazera Balaton, legendárneho „maďarského mora“, ktoré je od Hévízu vzdialené len 6 km. Deti i dospelí sa spoľahlivo vyšantia v zábavnom parku Tavirózsa Kalandpark (2,5 km) s lanovým centrom, lukostreľbou, šmykľavkami a ďalšími atrakciami.

Na výlet sa vydajte do neďalekého Keszthely (6 km) kde môžete navštíviť krásny zámok Festetics so stovkou rôznorodých miestností a zámockým múzeom Helikon s bohatou knižnicou obsahujúcou 100 000 knižných zväzkov. V Keszthely nájdete tiež múzeum bábik, hračiek či vozov Cadillac a Múzeum národných kostýmov, kde stojí 7 metrov dlhá a 2 metre široká replika maďarského parlamentu kompletne zostavená zo slimákových ulít.

Kde budete spať?

Izby Standard (22 m²) sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, telefónom, WiFi pripojením, trezorom, a vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom a fénom, kúpeľnými uterákmi, županmi a toaletnými potrebami. Nechýba ani šatník, písací stôl a kreslá so stolíkom. K dvom lôžkam v izbe je možné pridať aj prístelku.

Izby Superior (22 m²) ponúknu modernejší interiér a oproti variantu Standard majú navyše set na prípravu čaju a kávy. Zvyšok vybavenia zostáva rovnaký, budete mať teda k dispozícii vlastnú kúpeľňu, klimatizáciu, písací stôl, stolík s posedením, televíziu, WiFi pripojenie aj trezor.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Aurea s krytou terasou a nádherným výhľadom o vás bude po celú dobu pobytu dokonale postarané. Podávajú sa tu predovšetkým lahodné pokrmy tradičnej maďarskej kuchyne a miestne špeciality. Zároveň je k dispozícii široká ponuka zdravých, nízkotučných a nízkokalorických jedál.

Ráno si vychutnáte bohaté raňajky vo forme bufetu, taktiež obed je podávaný formou švédskych stolov s polievkami, šalátmi, cestovinami, grilovaným mäsom a ďalšími špecialitami. Počas dňa si môžete dať ovocie či bylinkový čaj v hotelovom lobby, v popoludňajších hodinách si zase pochutnáte na káve, pečive či zmrzline.

Na konci dňa sa môžete tešiť na pestré bufetové večere vrátane ponuky syrov a dezertov. Pokiaľ dostanete chuť na obľúbený koktail, vynikajúcu kávu či ľahké občerstvenie, radi vás obslúžia v Bare Quint, kde sa odohrávajú večery so živou hudbou.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness a vodnom svete zažijete na ploche 1 500 m² veľa skvelého odpočinku i zábavy. Čakajú na vás vonkajší zážitkový a plavecký bazén (k dispozícii v lete), krytý termálny bazén a tiež bazénik s vodnou atrakciou. Pre deti je pripravený vodný svet Aqualandia pre deti.

V saunovom svete nájdete infračervenú, parnú a dve fínske sauny. Samozrejmosťou je ochladzovací bazénik a odpočinková miestnosť. Dopriať si môžete niektorú z mnohých druhov masáži aj kúpeľných a kozmetických procedúr. Súčasťou kúpeľného areálu je aj soľná jaskyňa, slnečná terasa a záhrada.

Cestujete s deťmi?

V hoteli si užijú tú najlepšiu starostlivosť aj najmladší hostia. V klube Bubbles sa o deti postará školený personál. Prichystané sú pre ne vzrušujúce športové hry, kvízy, vodné dobrodružstvo a tvorivé dielne. Ďalej je k dispozícii herňa i vonkajšie ihrisko. Veľa zábavy si deti užijú vo vodnom svete Aqualandia. Samozrejmosťou je poskytnutie vybavenia pre deti i detské jedlá v reštaurácii.

Niečo naviac

Milovníkov športu poteší 24 hodín denne prístupné fitness centrum.

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel ****

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel ****

Kossuth Lajos u. 13. , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36 838 895 55

res1.aq@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,8 km