Perfektnú relaxačnú dovolenku si užijete v luxusnom 4 * hoteli M, ktorý leží len 700 m od preslávených kúpeľov Hajdúszoboszló. Chcete si maximálne oddýchnuť? Potom ste tu správne: v cene all inclusive a wellness.
Perfektnú relaxačnú dovolenku si užijete v luxusnom 4 * hoteli M, ktorý leží len 700 m od preslávených kúpeľov Hajdúszoboszló. Chcete si maximálne oddýchnuť? Potom ste tu správne: v cene all inclusive a wellness.

Skvelá relaxácie v 4* hoteli M

Hotel M**** ponúka hosťom možnosť relaxácie, gastronomického zážitku a ubytovania v komfortných izbách. Nachádza sa len 700 metrov od kúpeľov.

Wellness Hotel M ponúka útulné izby s klimatizáciou, kúpeľňou a anti-alergénnym kobercom. V izbách je ďalej minibar, telefón, trezor, TV / SAT a pripojenie k internetu.

V hoteli nájdete á la carte reštauráciu, bar, slnečnú terasu, internetový kútik na každom poschodí a úschovňu batožiny.

Dovolenka bez starostí: jedine s all inclusive

V reštaurácii sa môžete tešiť na medzinárodnú aj maďarskú kuchyňu. Kuchári pre vás budú pripravovať delikatesy lahodiace nielen chuťovým pohárikom, ale aj oku. Na výber sú aj detské jedlá.


Tešiť sa môžete na all inclusive :

  • Raňajky, obed formou menu, večera o 3 chodoch
  • Neobmedzená konzumácia nápojov po celú otváraciu dobu baru:   - Nealkoholických nápojov   - Vybraných druhov piva a vína   - Popoludňajší káva alebo čaj

Odpočinok v hotelovom wellness

V rámci balíka máte neobmedzený vstup do hotelového wellness. Využite možnosť kúpania v bazéne, odpočinku v jacuzzi a relaxácie v infra alebo fínskej saune. Vybrať si tiež môžete z množstva masáží. Navštívte tiež solárium a využite zľavu 20%.

Kúpeľný areál neďaleko hotela

Len 700 metrov od hotela sa nachádza obrovský kúpeľný areál Hungarospa Aqua Palace, ktorý sa skladá z niekoľkých vzájomne prepojených častí - kúpeľov (tri kryté bazény a 4 otvorené bazény), Aqua-Palace (ten si určite obľúbia deti - bazén v ľadovej aj normálnej jaskyni, s kinom, morský, a pod.), aquaparku (s množstvom tobogánov, šmýkačiek, kamikadze, a pod.) a v letnom období je k dispozícii pláž plná vonkajších bazénov.

Liečiť sa môžete aj zvnútra - popíjaním miestnej minerálky Pávai Vajna.

Tradícia kúpeľov siahajúca do roku 1927 z nich robí jedny z najobľúbenejších maďarských kúpeľov. Termálna voda je vhodná na liečenie problémov pohybového a tráviaceho ústrojenstva, gynekologických ťažkostí, kožných chorôb a pri problémoch dýchacieho ústrojenstva.

Športovanie aj výlety

Počas teplejších mesiacov je v kúpeľnom stredisku kopec možností vyžitia. Môžete vyskúšať jazdu na člne, rybárčenie, využiť športoviská a zahrať si tenis, pingpong, futbal, nohejbal a ďalšie.

Vydať sa môžete aj na výlet do národného parku Hortobágy, ktorý leží medzi jazerom Tisa a mestami Debrecen a Hajdúszoboszló a je zapísaný v pamiatkach UNESCO. Môžete tu navštíviť aj krásnu ZOO a pastierske múzeum. Autom sa potom môžete vydať do Debrecína, kde je veľa kultúrnych a historických pamiatok vrátane zaujímavého veterného mlyna.

Wellness Hotel M

Wellness Hotel M

Gábor Áron st. 34 , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Báró Invest Kft IČ: 09-09-021844


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie